bijles frans Wezembeek-oppem

Hulp voor bijles Frans Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Wezembeek-oppem

Pourya is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles frans in Kortenberg (3070) - Pourya
Pourya
Kortenberg
4.96/5 (49 reviews)
Beste, Ik, Pourya, ben drietallig en kan jouw op vocabulaire en gramaticale niveau verder vooruit helpen. Uitkijkend naar jouw selectie. Met vriendelijke groeten, Pourya
Bijles frans in Etterbeek (1040) - Anouck
Anouck
Etterbeek
5/5 (7 reviews)
Ik ben Anouck, Franstalige (uit Frankrijk) en woon in Brussel al meer dan 15 jaar. Ik heb net een opleiding gevolgd om franse les te geven voor niet-Franstaligen. Spreken, schrijven, luisteren en grammatica kunnen desgewenst in de cursus aan bod komen.
Bijles frans in Schaarbeek (1030) - Marcel
Marcel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schaarbeek
5/5 (5 reviews)
IK schrijf, vertaal en geef al meer dan 10 jaar les. Nederlands is mijn moedertaal, maar ik woon nu meer dan 30 jaar in België en geef nu dus ook Franse les. Ik hou ervan om in mijn lessen het dagelijkse leven van de leerlingen mee te nemen en de lessen daarop af te stellen. Praktische lessen met veel mogelijkheden voor de leerling om de stof zelf te oefenen. Bij mij thuis of via de webcam :-)
Bijles frans in Steenokkerzeel (1820) - Marc
Marc
Steenokkerzeel
4.75/5 (4 reviews)
Ik heb een diploma Latijn-wetenschappen gehaald in het middelbaar onderwijs. Tijdens mijn loopbaan heb ik bijna altijd in meertalige milieus gewerkt met veel aandacht voor correct taalgebruik. Als ik aan bijles denk dan bedoel ik bijles voor alledaags gebruik. Wat ik niet bedoel is dat ik zou bijles geven om een student talen te vervolmaken bijvoorbeeld.
Bijles frans in Brussel (1000) - Simon
Simon
Brussel
5/5 (1 reviews)
Moedertaal Nederlands en zeer goede beheersing van het Engels.
Bijles frans in Brussel (1000) - Ellen
Ellen
Brussel
5/5 (1 reviews)
Ik Ben afgestudeerd als student Hotel Management aan de EHB waar Engels, Frans, Nederlands en Spaans deel uit maakten van mijn lessenpakket. Verder heb ik gestudeerd in Malta waardoor ik nu vloeiend Engels spreek en heb ik ook stage gevolgd in Barcelona wat ook ten goede kwam voor mijn Spaans en Frans
Bijles frans in Hoeilaart (1560) - Willem adrianus
Willem adrianus
Hoeilaart
5/5 (1 reviews)
Ik geef veel lessen in wiskunde, fysica en chemie. Wanneer leerlingen in die drie vakken problemen hebben dan is dat een teken dat zij moeten leren hoe doeltreffend te studeren. Die vaardigheid aanleren is wat ik doe als ik de vakken uitleg.
Bijles frans in Schaarbeek (1030) - Agnès
Agnès
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
I have an excellent knowledge of French and Dutch. I have a lot of experience as a babysitter and petsitter. I'm graduated in piano. I love working in the garden.
Bijles frans in Elsene (1050) - Floriane
Floriane
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik heb een diploma Rechten behaald aan de ULB en KUL. Ik ben perfect tweetalig en spreek vlot Engels (IELTS 8). Ik ben ook van plan om een bijkomende Educatieve Master te volgen aan de KUL. Ik heb reeds taalles gegeven aan kinderen en jongeren en verzorgde al dikwijls de dagbesteding in een kinderopvang te Brussel. Hopelijk tot snel!
Bijles frans in Elsene (1050) - Louise
Louise
Elsene
5/5 (1 reviews)
Ik ben Franstalig opgevoed en spreek dus vloeiend Frans, maar ga al mijn hele leven in het Nederlands naar school! Ik ben perfect tweetalig en het is geen enkel probleem voor mij om bijles Frans in het Nederlands te geven.
Bijles frans in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Cédric
Cédric
Sint-lambrechts-woluwe
Nieuw
Ik ben dagelijks in contact met verschillende talen en heb er zelf veel gestudeerd. Daarom denk ik dat ik de juiste studiemethode heb en wil ik zoveel mogelijk mensen helpen met hun talen. Je suis en contact avec plusieurs langues tous les jours et j'en ai étudié beaucoup moi-même. Je pense donc que avoir trouvé la bonne méthode et je veux pouvoir aider autant de gens que possible avec leurs langues.
Bijles frans in Zaventem (1930) - Anne
Anne
Zaventem
Nieuw
Met een diploma directiesecretariaat Moderne Talen op zak en werkervaring in de Franse en Engelse taal denk ik over de juiste competenties te beschikken om bijles te geven aan leerlingen van het lager onderwijs of aan volwassenen die niet over de basiskennis beschikken
Bijles frans in Overijse (3090) - Veerle
Veerle
Overijse
Nieuw
Taallessen gegeven via Berlitz Master Vertaler-Tolk 10 jaar ervaring Ondertiteling, Live Ondertiteling Docent bij UA, Universiteit Antwerpen 7 jaar lang.
Bijles frans in Schaarbeek (1030) - Mélissa
Mélissa
Schaarbeek
Nieuw
Jeune travailleuse quadrilingue (fr-nl-es-ang) à Schaerbeek qui propose des cours de néerlandais sur mesure les weekend. Master en langues et agrégation en NT2 (enseignement du nl langue étrangère) en poche ! Un an d'expérience dans la formation de langues à des publics divers: jeunes enfants, ados, adultes
Bijles frans in Sint-joost-ten-node (1210) - Tim
Tim
Sint-joost-ten-node
Nieuw
Ik ben 3-talig opgevoed (Nederlands-Frans-Engels). Het niveau per taal volgens de CEFR (*) testen: - Nederlands (C2: Moedertaal-Mastery) - Engels (C1:Effective Operational Proficiency) - Frans (C1:Effective Operational Proficiency) (*)Common European Framework of Reference for Languages
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Frans in Wezembeek-oppem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 4.97 door 71 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Wezembeek-oppem, bijles Frans Wezembeek-oppem, Frans bijles Wezembeek-oppem, bijles Frans aan huis Wezembeek-oppem, prijs privé leraar Frans Wezembeek-oppem, Frans leren Wezembeek-oppem, snel Frans leren spreken en schrijven Wezembeek-oppem, bijles Frans regio Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Frans in Wezembeek-oppem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden