bijles duits Mortsel

Hulp voor bijles Duits in Mortsel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Duits in de buurt van Mortsel

Bijles duits in Antwerpen (2000) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.93/5 (14 reviews)
Als linguïst heb ik al ervaring met bijles geven (voornamelijk Duits). Uiteraard ben ik ook beschikbaar voor Russisch en voor Nederlands. Taalkundig nalezen en corrigeren van scripties e.d. is ook mogelijk. Taal is een grote passie voor mij (zowel onze moedertaal als vreemde talen).
Bijles duits in Mortsel (2640) - Tinneke
Tinneke
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Als afgestudeerd vertaler ben ik gepassioneerd door talen en wil ik mijn kennis graag inzetten om anderen te helpen. Ik ben ook heel erg positief ingesteld en geduldig.
Bijles duits in Antwerpen (2018) - Noemi
Noemi
Antwerpen
Nieuw
Taalnazi is mijn tweede naam! Ik verbeter met plezier teksten van vrienden en familie en doe er al zo lang ik me kan herinneren alles aan om mijn omgeving door hun al dan niet gehate taalexamens te helpen. In plaats van me in te moeten houden om sms'en te corrigeren of te ergeren aan fouten in de media, kan ik me dus maar beter op deze manier met mijn hobby bezighouden ;)
Bijles duits in Borsbeek (2150) - Lara
Lara
Borsbeek
Nieuw
Hey, ik studeer momenteel Office Management en Communicatie. Ik ben dus een echte talenknobbel. Ik heb 4 uur Frans, 3 uur Nederlands, 3 uur Duits en 4 uur Engels. Daar bovenop heb ik ook nog 1 uurtje Nederlands zakelijke communicatie. Ik zou u of uw zoon/dochter heel graag helpen als er iets niet zo goed lukt in 1 van deze talen.
Bijles duits in Antwerpen (2000) - Aaricia
Aaricia
Antwerpen
Nieuw
Studente met een Master Taalkunde van de KU Leuven. Mijn passie voor Duits wil ik graag doorgeven, zeker aan de leerlingen die aanvankelijk moeilijkheden hebben met de taal.
Bijles duits in Merksem (2170) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
Nieuw
Ik heb een tijdje in Duitsland gewoond en heb Duitse school gevolgd, waardoor ik leerlingen hiermee kan begeleiden. Daarnaast ben ik afgestudeerd met grote onderscheiding in de Taal- en Letterkunde Nederlands-Engels met bijkomstig lerarendiploma voor deze talen in het secundair onderwijs, waardoor ik graag maar ook gericht en goed kan helpen waar nodig.
Bijles duits in Antwerpen (2018) - Seline
Seline
Antwerpen
Nieuw
Hey mama of papa, ik ben Seline en werk als vrijwilliger (animator met kids/ babysitter/ katsitter). Ik ben zeer goed in talen. Grammatica, spelling en uitspraak. Geef graag (bij)les en zou dus heel graag jullie kinderen begeleiden bij hun huiswerk. Ik heb geduld en zie mijn leerlingen graag groeien. Kan goed en duidelijk uitleg geven. Geduldig, communicatief, behulpzaam en betrouwbaar.
Bijles duits in Lier (2500) - Sonja
Sonja
Lier
Nieuw
Ik ben geaggregeerde secundair onderwijs en geef bijlessen Enge|s, Frans en Nederlands. Graag geef ik begeleiding op maat. Ik ben ook bereid vertaalwerk te doen.
Bijles duits in Hoboken (2660) - Abdelilah
Abdelilah
Hoboken
Nieuw
Ik heb zelf goede kennis van Duits en zou graag bijles Duits geven. Al sinds ik 7 jaar oud ben kijk ik Duitse series, ... dus ben ik vertrouw met de Duitse taal. Ik heb ook moderne-talen wetenschappen gestudeerd, dus ik heb voldoende Duits gehad.
Bijles duits in Antwerpen (2050) - Michael
Michael Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
Nieuw
Ik ben flexibel en ik heb veel ervaring in het leren van een taal. Ik heb met directeurs, arbeiders, architecten, bankbedienden en projectmanagers gewerkt.
Bijles duits in Koningshooikt (2500) - Roos
Roos
Koningshooikt
Nieuw
Ben ik de beste Frans en Duits leerkracht? Neen, maar ik kan gerust u voorthelpen bij “Frans en Duits voor beginners”. Nederlands en Engels spreek ik dan weer wel vloeiend.
Bijles duits in Hoboken (2660) - Mhwda
Mhwda
Hoboken
Nieuw
Ik heb moderne talen-wetenschappen gedaan! Ik kan Nederlands, Engels, Frans en Duits. Ik vond het altijd leuk om talen te leren. Ik help u kind zeer graag daarmee!
Bijles duits in Boechout (2530) - Glenn
Glenn
Boechout
Nieuw
In mijn richting business economics ben ik met beide talen toch 3 jaar in contact mee geweest. Zonder middelbaar daar bij te rekenen. Ben ook nog op Erasmus naar Duitsland geweest en bijhorend certificaat van A2 bijgekregen.
Bijles duits in Antwerpen (2000) - Aron
Aron
Antwerpen
Nieuw
Vloeiend in Engels; half jaar in Nieuw Zeeland gewoond en gewerkt. Ook een half jaar in het Engels gestudeerd in Praag. Verder goeie kennis van het Nederlands. Geen problemen met D's en T's.
Bijles duits in Antwerpen (2000) - Fiona
Fiona
Antwerpen
Nieuw
Hoi! Ik ben Fiona, 21 jaar, studente 3de bachelor Rechten. Ik zou erg graag bijles geven waar nodig! Mijn middelbaar heb ik afgerond met een diploma Economie-Talen (ASO) via de examencommissie, dus ook voor hulp daarbij kan ik bijspringen. Hopelijk tot snel! 🤓
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Duits in Mortsel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Duits Mortsel: geëvalueerd met 4.96 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Duits Mortsel, privé leraar Duits Mortsel, Duits leren Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Duits in Mortsel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden