Vacatures zorg in Diepenbeek

 • Schrijf je in als particulier of zelfstandige
 • Geen vast contract, kies zelf jouw vraagprijs
 • Verhoog jouw inkomsten en vind nieuwe klanten

8 jobs in zorg in Diepenbeek

 • Manicure en pedicure
  Hallo Mijn mama heeft haar voet gebroken. Ik trouw komende zaterdag 25 mei en zou het fijn als iemand haar nagels kan doen en aan één voet pedi...
 • Massage tegen pijnen
  Hallo, Mijn naam is J. Ronald, ik wil een massage aanvragen maar niet voor mij. Het is voor een mevrouw die bij mij en mijn vrouw inwoont sinds 2...
 • hulp bij het dagelijks leven
  graag iemand die mij help bij mijn taken in het dagelijks leven en in mijn vrije tijd.
 • hulp bij het dagelijks leven
  Voor dienstverlener Marc. hulp bij dagdagelijkse activiteiten en vrije tijd
 • Assistent gezocht voor vrijetijdsbesteding
  Wij zijn op zoek naar een assistent voor vrijetijdsbesteding van onze zoon met ass van 12jaar. Sport en spel, uitstapjes,….
 • oppashulp
  Oppashulp voor volwassene met de ziekte van Huntington, enkele keren per week.
 • PAB assistent gezocht
  Wij zijn een gezin van 5. Onze middelste zoon van 12 heeft autisme en adhd. Wij zijn op zoek naar een assistent die hem kan bijstaan in zijn vrije...
 • Oppashulp
  Voor mijn echtgenoot die lijdt aan de ziekte van Huntington heb ik oppashulp nodig. Dit betekent dat u in het gezelschap van mijn echtgenoot binne...
 • 1. Ontdek de jobs
  Krijg toegang tot duizenden jobs in jouw buurt.
 • 2. Bepaal zelf je prijs
  Stuur jouw offerte en kies jouw vraagprijs.
 • 3. Voer de job uit
  Sluit de job af en word snel betaald.
Zich inschrijven

Werk zoeken in de zorg in Diepenbeek? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €7 460 bij
  Als dienstverlener kan je tot €7 460 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze zorgverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.95/5 door 16.882 klanten

Populaire zoekopdrachten: werken in de zorg in Diepenbeek

Werken in de zorg Diepenbeek, Vacatures zorg Diepenbeek, Vacature zorgsector Diepenbeek, Werken in de zorgsector Diepenbeek, Werken als zorg Diepenbeek, Werkaanbiedingen zorg Diepenbeek, Zorgverlener gezocht Diepenbeek,…

Meer weten

Andere jobs binnen de categorie vacature zorg in Diepenbeek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!