10 jobs voor strijkhulp in Destelbergen

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot €7 170 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature strijkster in Destelbergen

 • strijkhulp
  Ik ben Filip 52j en zoek achter strijkhulp ben hier recentelijk alleen komen wonen. Ben man alleen dus zij voornamelijk hemden en broeken, en wat...
 • Wij zijn op zoek naar strijkhulp
  Hallo, wij zijn dringend opzoek naar iemand die onze strijk wilt doen. Graag zo snel mogelijk. Het is een volle mand. Alvast bedankt! Groetjes Elise
 • Strijk hulp
  Is niet de bedoeling om aan huis te strijken , ik kan de strijk afzetten, kan dat ? Afzetten deze week Graag tegen volgende week 2 manden waa...
 • Strijk op regelmatige basis
  Ik ben op zoek naar iemand om onze strijk op regelmatige basis te doen. We zijn een gezin van 3, maar er is vooral veel strijk van mij en mijn vri...
 • Wie wil graag de strijk doen?
  1 keer per week 7 tal hemden, 5 tal blousen,5 tal broeken,10 t-shirts , kan variëren van week tot week
 • Strijken
  Het betreft twee wasmanden. Ik heb geen strijkplank en geen strijkijzer. Ik kan de wasmanden wel.brengen.
 • Kledij strijken
  Wanneer zou het voor u eens passen om voornamelijk hemden tshirt en polo's te strijken? In totaal zouden het zo een 20stuks zijn. Indien je dit zi...
 • Huishoudhulp gezocht
  Wij zijn op zoek naar iemand die wekelijks kan langskomen om te strijken (was voor twee personen) en tweewekelijks om te kuisen.
 • Wekelijkse strijk
  Wekelijkse van 2 volwassenen en sporadisch van 2 jonge kinderen
 • Prijs mand strijk
  Hallo hoeveel vraagt u voor wekelijks 1 volle mand te strijken mvg gielen D.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Thuis strijken voor anderen in Destelbergen? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €7 170 bij
  Als dienstverlener kan je tot €7 170 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze strijkhulp zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.98/5 door 9.934 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs strijkhulp in Destelbergen

Thuis strijken voor anderen in Destelbergen, Vacature strijkhulp Destelbergen, Vind een job als strijkhulp Destelbergen, Werken als strijkhulp Destelbergen, Jobaanbiedingen strijkhulp Destelbergen, Dringend strijkster gezocht Destelbergen,…

Schrijf je gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature strijkhulp in Destelbergen

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!