10 jobs voor naaisters in Diepenbeek

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot €7 460 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature naaister in Diepenbeek

 • Broek verkorten zo snel mogelijk
  Broek verkorten. Zo snel mogelijk. Moet wel nog afgespeld worden. Ik verplaats me tot bij u. En kom deze erna als broek klaar is ook zelf terug o...
 • gordijnen aanpassen
  Ik zoek iemand die kan mij helpen met gordijnen aanpassen/plaatsen.
 • Dringend gezocht: persoon die kan naaien
  Het betreft het naaien van hoodies voor een sociale onderneming, te beginnen vanuit stof. Ervaring met een overlock machine is een pluspunt!
 • Lange manteljas aan de taille inkorten
  De jas is in een maatje 36, is toch een klein beetje te groot dus graag aan de taille wat bijwerken.
 • BROEK INKORTEN
  meerdere broeken inkorten,grrag prijsaanvraag
 • stoppage
  Hallo, Mijn schoondochter heeft een rok vervaardigd uit hoogwaardige tweed stof. Jammer genoeg zijn er een 3 tal kleine gaatjes in, vermoedelijk...
 • Hulp voor mijn mastersproject
  Beste, Ik heb Hulp nodig met mijn mastersproject voor mijn school en ik dacht om hier te komen om hulp te vragen. De kleren die ik zou willen ...
 • Naaien van broek
  Mijn schoonvader is dringend op zoek naar iemand die hem een broek kan maken op maat. Hij heeft een handicap aan been en kan hierdoor geen gewone ...
 • Op maat stikken van bestaande gordijnen
  Zo vlug mogelijk
 • Gordijnen stikken
  Ik ben op zoek naar iemand die: Een bestaande gordijnstof op rol (reeds in mijn bezit) kan omtoveren naar een gordijn. Ik ben enkel in het bezi...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als naaister in Diepenbeek? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €7 460 bij
  Als dienstverlener kan je tot €7 460 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze naaisters zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.95/5 door 7.698 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs naaister in Diepenbeek

Vacature naaister Diepenbeek, Vind een job als naaister Diepenbeek, Werken als naaister Diepenbeek, Werkaanbiedingen naaister Diepenbeek, Jobaanbiedingen naaister Diepenbeek, Naaister gezocht Diepenbeek,…

Schrijf je gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature naaister in Diepenbeek

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!