15 jobs voor kattenoppassers in Zwevegem

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature kattenoppas in Zwevegem

 • Prijs voor 8 dagen
  Ik heb momenteel een kitten van 4 maanden, zou graag hebben als ik op reis ben dat ze goed verzorgd zal worden.
 • Oppas kitten
  Wij zoeken een oppas voor onze kitten van 2 maanden oud tijdens de eerste week van Augustus. De kat mag nog niet naar buiten. Alvast bedankt!
 • opvang tijdens vakantie
  Wij zoeken nog een opvang voor onze kat vanaf 21/07 (of eventueel 22/07) tot en met 04/08. Oskar is een tijgerkater- is gecastreerd.
 • Dieren - Oppas bij de petsitter : Katten
  Opvang van onze jonge kat tijdens de eerste week van Augustus.
 • Pension gezocht voor blinde kat
  Hallo, ik ben op zoek naar een pension voor mijn blinde kat tussen 17 juli (in de voormiddag) en 23 juli (in de namiddag). Ze is gesteriliseerd, v...
 • maes sophie kattepension gezocht
  Beste, Wij zoeken een kattenpension voor 2 poezen, voor de week van 26 juli. of week van 2 aug. Wie heeft er nog iets vrij wij zouden op vakan...
 • Verblijf voor twee katten juli-augustus
  Ik zoek een plaats voor twee katten van 1 jaar, voor juli en augustus.
 • Simba zoek petsitter
  I have a cat from 5 years old! Se are Looking for somebody who can take Care of him. 2 of 3 days this week . He is really indépendant and love ...
 • 2 katten bijhouden voor 1 maand
  wie kan onze 2 katten bijhouden voor 1 maand aub
 • Kattenoppas
  Ben dringend op zoek naar kattenopvang voor 10 tot 14 september. 6 poezen 1 schaap 1 varkentje. Mvg els
 • Kattenoppas
  Van 10 tot 14 september
 • Kattenoppas aan huis
  Ik zoek iemand uit de buurt van Kortrijk die, wanneer ik een aantal dagen weg ben, dagelijks een bezoekje kan brengen aan de katjes (drie).
 • Mijn hond gedurende 6 dagen oppassen
  Zoek koppel die op mijn bejaarde hond wil passen, die uit asiel komt. Ze blaft als ze alleen moet blijven. Als dertienjarige + hond slaapt ze vee...
 • Op mijn dieren letten Jack russel
  Ik zoek iemand die gedurende 2 weken voor onze dieren kan zorgen terwijl we met vakantie zijn. 3 tot4 maal thuis komen om met hondje tegaan wandel...
 • Mijn chiuauatje gedurende een week opvangen .
  Ik ben afwezig en kan tijdelijk niet voor mijn huisdier zorgen: ik zoek iemand op wie ik kan vertrouwen om mijn hond op te passen tijdens mijn afw...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als kattenoppas in Zwevegem? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze kattenoppassers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.84/5 door 2.504 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs kattenoppas in Zwevegem

Vacature kattenoppas Zwevegem, Vind een job als kattenoppas Zwevegem, Werken als kattenoppas Zwevegem, Werkaanbiedingen kattenoppas Zwevegem, Jobaanbiedingen kattenoppas Zwevegem, Kattenoppas gezocht Zwevegem,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature kattenoppas in Zwevegem

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!