Vacatures huishoudelektro reparateur in Wevelgem

 • Schrijf je in als particulier of zelfstandige
 • Geen vast contract, kies zelf jouw vraagprijs
 • Verhoog jouw inkomsten en vind nieuwe klanten

13 jobs voor huishoudelektro reparateurs in Wevelgem

 • herstellen AEG stofzuiger
  beste, de stekker van mijn AEG stofzuiger is van de kabel geschoten waardoor de kabel zelf volledig in de stofzuiger zit. aangezien dit een h...
 • Defecte elektrische rolluik
  De elektrische rolluik gaat niet meer omhoog. Het ligt niet aan de afstandsbediening want in de andere kamers is dit geen probleem.
 • Afwasautomaat
  Neemt geen water meer op en kan niet starten
 • Herstel wasmachine
  Siemens (WM16S4V1FG/38) wasmachine, geeft fout E18 na programma. Er staat geen zichtbaar water meer in de kuip, maar wasgoed is nog heel vochtig....
 • Installatie monteur
  Op zoek naar iemand die de keuken apparatuur van een horecagelegenheid zou willen/kunnen installeren! Spoed spoed spoed🙏🏻🙏🏻
 • Herstelling Zanussi vaatwasser
  Het gaat om een ingebouwde vaatwas. 13 maanden oud. Merk: Zanussi. Sinds vanmorgen piept hij telkens 3 keer en maakt hij een zuigend geluid alsof ...
 • LG Wasmachine
  Waarschijnlijk lagers kapot van LG wasmachine.... Liefst zo rap mogelijk te herstellen Type is LG DD147MWB MVG Geoffrey L.
 • Koelkast herstelen
  Koelkast merk HAIER motor blijft werken, heeft geen koed, of de nodige temperature, om de 6 uur pipte, prisise wilt iets.
 • herstellen Bosch vaatwasser
  Error 16: Vaatwasser inlaatventiel storing. Controleer of het water inlaat ventiel geblokkeerd of verstopt zit. Wellicht moet het ventiel vervange...
 • Diepvries te herstellen te menen
  Samsung rz2993arcww congeleert niet meer
 • Herstelling AEG Wasmachine 74720
  Foutmelding C2 - vuil water loopt niet (snel genoeg) weg. Filter geopend - pompje achter filter draait vlot - geen tandenstokers of muntjes gevon...
 • droogkast
  Mijn droogkast warmt nog op maar de was is niet meer helemaal droog .weet jij wat het probleem is en kan je dat herstellen
 • afwerking keuken
  de zijkanten van de nieuwe keuken moet nog afgewerkt worden,boven watersteen spleten van gyproc dichtmaken of pleisteren
 • 1. Ontdek de jobs
  Krijg toegang tot duizenden jobs in jouw buurt.
 • 2. Bepaal zelf je prijs
  Stuur jouw offerte en kies jouw vraagprijs.
 • 3. Voer de job uit
  Sluit de job af en word snel betaald.
Zich inschrijven

Werk zoeken als huishoudelektro reparateur in Wevelgem? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €7 460 bij
  Als dienstverlener kan je tot €7 460 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze huishoudelektro reparateurs zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.89/5 door 12.952 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs huishoudelektro reparateur in Wevelgem

Vacature huishoudelektro reparateur Wevelgem, Vind een job als huishoudelektro reparateur Wevelgem, Werken als huishoudelektro reparateur Wevelgem, Werkaanbiedingen huishoudelektro reparateur Wevelgem, Jobaanbiedingen huishoudelektro reparateur Wevelgem, Huishoudelektro reparateur gezocht Wevelgem,…

Meer weten
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!