9 jobs voor huishoudelektro reparateurs in Oostkamp

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot €7 460 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature huishoudelektro reparateur in Oostkamp

 • Verfaillie Bauwens
  Beste, wij herstellen huishoudapparaten van Miele, Bosch, AEG bij klanten thuis en zoeken hiervoor extra hulp om deze uit te voeren. Is dat ie...
 • Losse bekabeling Koelkast Zanussi
  Geachte, Bij het verwijderen van de koelkast Zanussi ZRAN88ES, is de bekabeling losgekomen op de klemmenblok. Van de klemmenblok is er geen aans...
 • Reparatie strijkijzer stoomgenerator Calor
  Hi! Mijn strijkijzer warmt nog op maar de stoom functie doet het niet meer. Ik heb de factuur niet meer dus kan niet retour sturen. Model: Cal...
 • Wasmachine repareren
  Hi! Mijn wasmachine pompt geen water meer af en maakt een raar geluid.... Iemand die dit voor me kan oplossen? Model: Beko WMB 71413 LM on...
 • Probleem wasmachine
  AEG wasmachine Ik vermoed dat de lagers versleten zijn. De machine maakt een luider slepend geluid. Kan dit hersteld worden?
 • vaatwasser trekt geen water meer
  Merk AEG Watertoevoer is voldoende en afvoerfilters niet verstopt Er is nog een pompgeluid te horen
 • Frigo maakt geluid en warmt achteraan
  Frigo die zichzelf ontdooit maakt nu al even raar lawaai, voelt achteraan ook warm aan. Graag zo snel mogelijk
 • SCHEIDINGSWAND PLAATSEN
  Plaatsen van een scheidingswand tussen 2 muren met een afstand van 4 meter. Er zijn reeds steigerhoutplanken voorzien met een hoogte van 185cm. Op...
 • behanger
  om een woonkamer te behangen in februari (ongeveer 30 à 35 m²)
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als huishoudelektro reparateur in Oostkamp? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €7 460 bij
  Als dienstverlener kan je tot €7 460 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze huishoudelektro reparateurs zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.89/5 door 11.962 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs huishoudelektro reparateur in Oostkamp

Vacature huishoudelektro reparateur Oostkamp, Vind een job als huishoudelektro reparateur Oostkamp, Werken als huishoudelektro reparateur Oostkamp, Werkaanbiedingen huishoudelektro reparateur Oostkamp, Jobaanbiedingen huishoudelektro reparateur Oostkamp, Huishoudelektro reparateur gezocht Oostkamp,…

Schrijf je gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!