14 jobs met honden - Hondenoppas worden in Gaasbeek

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature hondenoppas in Gaasbeek

 • Oppasser gezocht die 2 honden thuis wilt houden
  Beste, wij zijn op zoek naar iemand die graag honden ziet en ze graag bij hen wilt houden van 1 januari 2022 tem 10 januari 2022. Wij hebben 2 Vis...
 • hondenopvang
  wij gaan een weekje op vakantie en hebben een duitse staander (nog in puppy fase - 16 maand) en vrij zot en speels ! Zoeken opvang zowel overdag...
 • Oppas hond en poes
  Mijn naam is Ingrid V. en ben op zoek om een paar uur per dag de komende dagen een oppas te zoeken voor mijn hond een zwarte labrador (een vrouwt...
 • opvang voor mijn hond
  Ik zoek opvang bij een petsitter voor mijn hond Junior van 27/10 tot 6/11. Junior is een gecastreerde reu van 6,5 jaar, mama is een kruising van M...
 • Opvang voor lief honfje
  We zoeken onverwachts oppas voor ons 6e gezinslid, dat jammer genoeg niet meekan op reis. Onze vaste oppas kan onverwachts niet.
 • Dierenoppas aan huis voor onze poes Tokyo
  Wij hebben ook vissen.
 • Oppas
  Beste, wij zoeken iemand die op 2 honden(Cocker, Franse bulldog) kan van 11u30 tot 17u. Mijn Cocker heeft verlatingsangst. Mvg, Bieke A.
 • Puppy uitlaten en even spelen
  Onze puppy is nog jong en kan niet langer dan 5u haar plasje ophouden. Soms gebeurt het helaas dat ze langer alleen blijft en bijgevolg zoeken we ...
 • Vakantie
  Ben op zoek naar petsitter voor onze Amerikaanse akita heel braaf beest wel koppig en kan niet met andere honden en vreemde katten onder observati...
 • oppas/ thuisbezoek van labradoren kat 3x per 2dagen.
  lab van 40 kg + maine coone. van 26 feb tem 12 maart
 • Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden
  Had graag eerst meer info voor oppas van Maltezer tijdens vakantieperiode aub
 • Mijn hond gedurende 3 weken opvangen
  Ik ben afwezig en kan tijdelijk niet voor mijn huisdier zorgen: ik zoek iemand op wie ik kan vertrouwen om mijn hond op te passen tijdens mijn afw...
 • vakantieopvang voor 2 honden
  wij zoeken opvang in juni voor een jack russel van 14 jaar en een duitse staander van 8 jaar, in huiselijke sfeer. Het zijn 2 lieve, sociale honden.
 • Dieren eten geven
  Zoek dringend iemand om 2 poezen en kleine hond eten te geven
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als hondenoppas in Gaasbeek? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan je tot € 6.390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze hondenoppassers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.9/5 door 11.792 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs hondenoppas in Gaasbeek

Vacature hondenoppas Gaasbeek, Jobs met honden Gaasbeek, Vind een job als hondenoppas Gaasbeek, Werken als hondenoppas Gaasbeek, Werkaanbiedingen hondenoppas Gaasbeek, Hondenoppas gezocht Gaasbeek,…

Schrijf je gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature hondenoppas in Gaasbeek

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!