12 jobs voor event coordinatoren in Roeselare

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot €7 460 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: event vacatures in Roeselare

 • Video filmpje maken van chocolade productie
  Ik zoek iemand die snel een videofilmpje kan maken van de productie van artisanale pralines bij een chocolatier in Roeselare.
 • TRAITEUR / BEDIENING / 24/12 ETENTJE 16 PERSONEN
  KERSTAVOND 16 PERSONEN
 • Loungemuziek op event
  Voor een netwerk event in Roeselare zijn we op zoek naar iemand die van 8u30 tot 17u voor de muziek kan zorgen. Wat lounge muziek voor op de achte...
 • Loungemuziek
  Van 8u30 tot 17u op 20 augustus zoeken we voor een netwerk event in Roeselare een dj die wat loungemuziek kan draaien. Alle materiaal wordt voorzien.
 • Lentefeest
  Sminkster, clown, ballonnen, glittertattoo? Prijs 5a 8kindjes voor 10juni tussen 14tot 18u is het feesje wat is de prijs mvgr
 • Hulp bar/afwassen en afruimen
  Hallo, Ik ben op zoek naar iemand die iets wil bijverdienen door op een privéfeestje van mijn vrouw de bar te doen. Maar ook een paar glazen af...
 • VIP-evenement Omloop van Vlaanderen
  We zoeken een DJ vanaf 16u tot ... We organiseren een VIP-evenement op onze parking bij MCartech. De VIP-genodigden zijn er van 12-18u en kunnen ...
 • kelners voor opdienen drank en afruimen tafels
  We hebben een traiteur, enkel de bediening van drank en afruimen tafels is niet inbegrepen. Is een communiefeest voor 55 personen. Op zondag 28 ...
 • Ik zoek een dj.
  Ik geef mijn sweet 16 op 3 september 2022 en zoek nog een dj.
 • Kerstdiner
  Op 26 december geef ik het kerstfeest voor mijn kinderen en kleinkinderen (t/s 20 en 25 mensen).Graag had ik wat inlichtingen of jullie een volled...
 • DJ voor alle thuiswedstrijden van voetbalploeg
  Om de 2 weken muziek tijdens wedstrijden en nadien in de kantine om ambiance te maken.
 • Paardrijles
  Hallo, Ik zou graag leren paardrijden... is al jarenlang een droom van mij! Liefst niet in groepsverband maar iemand die me individueel kan les...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken in de eventsector in Roeselare? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €7 460 bij
  Als dienstverlener kan je tot €7 460 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.93/5 door 14.934 klanten

Populaire zoekopdrachten: job event in Roeselare

Event vacatures Roeselare, Event jobs Roeselare, Vacatures eventsector Roeselare, Vacatures event medewerker Roeselare, Werken op events Roeselare, Event coordinator gezocht Roeselare,…

Schrijf je gratis in

Andere jobs binnen de categorie evenementen jobs in Roeselare

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!