Vacatures dieren in Ichtegem

 • Schrijf je in als particulier of zelfstandige
 • Geen vast contract, kies zelf jouw vraagprijs
 • Verhoog jouw inkomsten en vind nieuwe klanten

10 jobs met dieren - Dierenoppas worden in Ichtegem

 • Wandelen met hond
  Graag zoeken wij iemand die op regelmatige basis met onze hond (golden retriever 20maand) zou willen gaan wandelen, dit 2 a 3 x per week
 • Hondenoppas kerstverlof 2023
  Wij zoeken iemand uit de buurt die 2 tot 3x daags kan langskomen voor onze hond wanneer wij op vakantie zijn.
 • Wandeling
  1 hond die 3x per week (ma-di-dond) eens moet gaan wandelen.
 • Hondenuitlaat
  1 Schippertje Vanaf 6 mei tot einde juni
 • honden sitter
  Goede middag, Wij hebben een Border Colie van 3 jaar oud ( teefje) waarvoor we van 26/06/22 avond tem 30/06/22 avond opvang zoeken. Bonnie is ...
 • Oppas voor kerstavond
  Hallo zouden jullie nog plaats hebben op kerstavond van rond 17u tot kerstdag rond 10u voor onze labradoodle van 1 jaar? Wij hebben de familie op ...
 • Hondenoppas tijdens zondagvoormiddag
  Beagle van 10 maanden oud heeft veel last van verlatingsangst en ben daarom op zoek naar een oppas waar de hond deee zondagvoormiddag kan verblijv...
 • hallo
  ik ben M. en ik ben 12jaar en ik zou graag honden uitlaten
 • oppas tijdens vakantie
  Wij zoeken een toegewijd persoon dat tijdens onze vakantie , de hond kan komen eten geven, mee gaan wandelen. Het gaat hier over een border colli ...
 • Dogsitter
  Vanaf 4 tot en met 5 september
 • 1. Ontdek de jobs
  Krijg toegang tot duizenden jobs in jouw buurt.
 • 2. Bepaal zelf je prijs
  Stuur jouw offerte en kies jouw vraagprijs.
 • 3. Voer de job uit
  Sluit de job af en word snel betaald.
Zich inschrijven

Werk zoeken als dierenoppas in Ichtegem? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €7 460 bij
  Als dienstverlener kan je tot €7 460 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dierenoppassers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.91/5 door 28.708 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs dieren in Ichtegem

Werken met dieren Ichtegem, Jobs met dieren Ichtegem, Dierenoppas worden Ichtegem, Vacature dieren Ichtegem, Werken als dierenoppas Ichtegem, Dierenoppas gezocht Ichtegem,…

Meer weten

Andere jobs binnen de categorie vacature dieren in Ichtegem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!