Vacatures dieren in Damme

 • Schrijf je in als particulier of zelfstandige
 • Geen vast contract, kies zelf jouw vraagprijs
 • Verhoog jouw inkomsten en vind nieuwe klanten

7 jobs met dieren - Dierenoppas worden in Damme

 • Dagelijkse verzorging 2 katten
  Dagelijkse verzorging (eten geven, water bijvullen, kattenbak schoonmaken) van 2 katten. Graag ook een goede portie knuffels. Wegens verbouwing ...
 • Met de hond wandelen
  ik zou graag mijn hond willen uitlaten maar heb geen tijd zou u mijn labrador Jules willen uitlaten
 • Paar dagjes opvang voor hondje Mickey
  Wij zoeken voor een paar dagjes opvang voor Chihuahua Mickey. Mickey is 2.5j, lief speels kan angstig zijn waardoor hij begint te blaffen en erva...
 • Algemene aanvraag
  Beste, Graag had ik mogelijkheden vernomen voor zowel oppas aan huis alsook bij U ? Heb 2 honden in gezin, 1 Duitse Herder en 1 geadopteerd ...
 • Malthezer leeuwtje...Laika
  Een thuis waar ze zich niet áchter gelaten voelt Laika heeft verlatingsangst Heel braaf en "Te rustig😁 hondje...teefje en gesteriliseerd Miss...
 • gedragstherapie
  Gedragsproblemen 24/7 Alle rassen
 • uitlaten op maandag, dinsdag en donderdag .
  Bob zou in de namiddag op maandag, dinsdag en donderdag moeten uitgelaten worden. Dit om de 14 dagen. Bob is een koningspoedel met zeer makkelij...
 • 1. Ontdek de jobs
  Krijg toegang tot duizenden jobs in jouw buurt.
 • 2. Bepaal zelf je prijs
  Stuur jouw offerte en kies jouw vraagprijs.
 • 3. Voer de job uit
  Sluit de job af en word snel betaald.
Zich inschrijven

Werk zoeken als dierenoppas in Damme? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €7 460 bij
  Als dienstverlener kan je tot €7 460 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dierenoppassers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.91/5 door 28.708 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs dieren in Damme

Werken met dieren Damme, Jobs met dieren Damme, Dierenoppas worden Damme, Vacature dieren Damme, Werken als dierenoppas Damme, Dierenoppas gezocht Damme,…

Meer weten

Andere jobs binnen de categorie vacature dieren in Damme

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!