17 jobs om privéles te geven in Etterbeek

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: privéles geven in Etterbeek

 • bijles Frans
  Frans leren, Ik heb het nodig
 • bijles frans
  Beste, Bijles thuis, mondeling frans leren praten
 • Bijles wiskunde door Christopher G te Kasterlee
  Voorbereiding 1ste jaar hogeschool Bouwkunde. Absoluut geen goede basis. Wel motivatie om erin te vliegen, Mvg, Linda
 • Financial statement for the court
  Hi, I need the translation of 5 pages from English to Flamish by Thursday evening.
 • thesis spss keuze statistiek
  Hallo, ik ben in tijdsnood ( experiment pas onlangs beeindigd) en ik moet weten welke keuze statistiek te maken. Ik heb 2 afhankelijke variable...
 • Bijles wiskunde 3de jaar secundair onderwijs
  Hallo, Mijn zoon heeft moeilijkheden met afstand onderwijs in de vak Wiskunde. Hij heeft bijlessen nodig. Hartelijk bedankt !
 • Recherche professeur a domicilenpour cours de ratrappage
  Nous aimerions aider notre fille de 8 ans qui est en 2ieme année primaire en lui donnant des cours de ratrappage. Pourriez-vous nous aider?
 • Cours de ratrappage mathematique et néerlandais
  Bonjour, Petite fille de 8 ans qui est perdu depuis le confinement et qui est en 2ieme annee primaire. Merci de nous aider.
 • Les Engels aan Franstalige (regio Brussel)
  Beste, Wij zijn op zoek naar een leraar Engels voor een Franstalig persoon (regio Brussel). We zijn echt wel op zoek naar iemand die op korte ...
 • Gitaarleerkracht regio brussel
  Ik ben op zoek naar een gitaarleerkracht in regio brussel. Ik ben een absolute beginner. Hopelijk hebt u zin om met mij aan de slag te gaan :))
 • Ondersteuning taak onderzoeksvoorstel
  Ik studeer Franse Taal en Letterkunde aan de VUB. Voor het vak onderzoeksmethodologie, moet ik een onderzoeksvoorstel indienen tegen de 15de jun...
 • Personal Coach Etterbeek/Elsene
  Taal: Nederlands Niveau: beginner, herstellende van een ziekte dus nul energie, fysiek, conditie ... --> wil dit weer opbouwen Indien mogelijk...
 • Duits bijlessen
  Thuis Beginner Minimum 1x/week
 • Graag begeleiding voor statistiek bij een klinische studie
  Steekproefgrootte berekening Statistiek voor resulaten van klinische studie Hoger Universitair niveau Graag thuis bijles
 • Latijn (eerste jaar)
  Onze dochter, Pauline, heeft nood aan ondersteuning en inoefening voor haar grammatica van Latijn. Ze zit in het eerste jaar van het secundair on...
 • Chemie begeleiding
  Voor mijn zoon 5de middelbaar Graag begeleiding voor chemie tot examen in 2de week juni: 4-tal lessen. Indien mogelijk 1ste les morgen want vri...
 • Bijles Nederlands in Eterbeek (1040)
  Alleen praten met artikelen van de actualiteit
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als lesgever in Etterbeek? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze lesgevers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.96/5 door 17.538 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs privéles geven in Etterbeek

Privéles geven in Etterbeek, Job als lesgever in Etterbeek, Privéles geven in Etterbeek als bijverdienste, Werkaanbiedingen privéles geven Etterbeek, Jobaanbiedingen privéles geven Etterbeek, Lesgever gezocht Etterbeek,…

Schrijf u gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!