gitaarles Evergem

Hulp voor gitaarlessen in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie gitaarleraars in de buurt van Evergem

Gitaarles in Mariakerke (9030) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mariakerke
5/5 (3 reviews)
Ik ben erg geduldig en heb al heel wat mensen de basis van gitaar spelen bijgebracht. Ik wil graag dat iemand die gitaar wil leren spelen zich dat ok voor inzet. De smaak van de leerling primeert.
Gitaarles in Destelbergen (9070) - Gulzhaina
Gulzhaina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Destelbergen
5/5 (1 reviews)
Ik ben lerares geweest aan het conservatorium van Moskou en Almaty en speel in een ensemble ‘Les Misérables’. Ik heb 13 jaar les gegeven in een school voor hoogbegaafde muzikanten. Vandaag geef ik les in academies in Brussel en Mechelen en bij mij thuis in Gent en Destelbergen.
Gitaarles in Sint-amandsberg (9040) - Hanne
Hanne
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Gitaarles in Gent (9000) - Sam
Sam Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb 5 jaar lang Jazzgitaar gestudeerd (LUCA, Jazzstudio) daarnaast ook een specialisatiejaar muziekproductie (MUDA) en jaren gitaar en muziekles gevolgd aan het APK in Gent. Een jaar geleden ben ik in bijberoep begonnen als privé-muziekleraar, ondertussen heb ik meerdere terugkerende leerlingen. Muziekles geven combineert twee van mijn passies, van mij kan je nooit te veel vragen.
Gitaarles in Sint-amandsberg (9040) - Lennart
Lennart
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik ben actief in 2 bands en speel al jaren gitaar, bass en drums. Als je wilt beginnen met één van deze instrumenten kan ik je zeker op weg helpen. Dit kan bij mij thuis of bij jou thuis!
Gitaarles in Gent (9000) - Linde
Linde
Gent
Nieuw
Ik heb 10 jaar klassieke gitaar gestudeerd en verdiep me nu in de jazzwereld! Ook akkoorden zijn me niet vreemd. Ik wil graag andere mensen warm maken voor de muziek en wat ik kan overbrengen naar u, wie weet wel de volgende Jimi Hendrickx?
Gitaarles in Gent (9000) - Mart
Mart
Gent
Nieuw
Met mijn diploma’s als professioneel muzikant en leerkracht kan ik jullie helpen met viool-, piano-, gitaarles en algemene muziekleer zoals notenleer en dergelijke
Gitaarles in Chastre-villeroux-blanmont (1450) - Loïc
Loïc
Chastre-villeroux-blanmont
Nieuw
Ik heb sinds mijn 14de steeds in een band gezeten en heb kennis heb van theorie en notenleer. Voornaamste muziekstijlen zijn Rock, Jazz en Metal maar ik heb ook ervaring in andere stijlen zoals Klassiek of Funk. Mijn doel is de student zoveel mogelijk bijleren zodat hij/zij de nodige vaardigheden heeft om zichzelf op artistiek vlak te kunnen ontplooien.
Gitaarles in Gent (9000) - Zonatan
Zonatan
Gent
Nieuw
Basgitaarlessen op maat aan jongeren en volwassenen (van 14 tot 65+). Lesduur overeen te komen (30-45-60 minuten). Beschikbaar 7/7 van 12-20u. Taal: Engels of Frans. We concentreren ons volledig op de praktijk en het plezier van muziek maken. Geen partituren noch theorie, wel 100% fun!
Gitaarles in Gentbrugge (9050) - Zjef
Zjef
Gentbrugge
Nieuw
Op mijn twaalfde ben ik begonnen met elektrische basgitaar. Ondertussen ben ik twee jaar geleden afgestudeerd voor basgitaar aan het conservatorium te Gent en heb ik daarnaast ook mijn lerarenopleiding afgerond in combinatie met een extra jaar contrabas. Ik geef reeds verschillende jaren les zowel in het Deeltijds Kunstonderwijs als privé (instrument, theorie, ...).
Gitaarles in Gent (9000) - Pieter
Pieter
Gent
Nieuw
Ik heb 2,5 jaar gitaarles gegeven bij Harteklop VZW, verder geef ik ook privé gitaarlessen en kan ik ook theorielessen, drumlessen, baslessen, productie en songwriting lessen geven.
Gitaarles in Gentbrugge (9050) - Joël
Joël
Gentbrugge
Nieuw
Ik geef al 13 jaar gitaarles - zowel aan kinderen als volwassenen, individueel of in groep. De ervaring heeft me geleerd dat een leerling het meest bereikt wanneer je vertrekt vanuit de muziek waar de leerling zelf naar luistert. Als leerkracht weet ik dat elke leerling verschillend is en pas ik mijn methode aan aan de noden van elk individu.
Gitaarles in Eeklo (9900) - Tijmen
Tijmen
Eeklo
Nieuw
Ik ben ongeveer 12 jaar bezig met gitaarspelen en ik heb alles op mezelf geleerd. Dat vond ik best cool en ik weet dan ook goed hoe je zelf gitaar kunt leren spelen zonder daar dure lessen voor te moeten volgen of andere dingen moet aankopen. Ik heb al regelmatig eens gitaarles gegeven en ik heb nooit klachten gehoord :)
Gitaarles in Gent (9000) - Vincent
Vincent
Gent
Nieuw
Hoi, ik ben Vincent en speel nu al 15 jaar gitaar. Akoestisch en elektrisch, verdiep mij het liefste in de blues, bluesrock, rock, punk, stonerrock, metal (heavy, trash, grind, hardcore,...). Voor meer praktische informatie aarzel niet en geef me een seintje.
Gitaarles in Gent (9000) - Indy
Indy
Gent
Nieuw
Als bassist meesterde ik 9 jaar muziekschool en heb ik in diverse muziekgroepen gespeeld. Ook meerdere stijlen. Zowel theorie als techniek heb ik in deze periode beheerst. Bij bastechnieken horen dan bijvoorbeeld solo's, tokkelen, slapping/popping en tapping. Als opleiding te hebben gevolgd voor leerkracht, kan ik ook de correcte opleiding vormen om van een starter, een topper te maken. Rock on!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Gitaarlessen Evergem: geëvalueerd met 5.0 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

gitaarles Evergem, privé leraar gitaar Evergem, gitaarles voor beginners Evergem, gitaarleraar gezocht Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen gitaarles in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden