Hun succesverhalen zijn onze favorieten!

succes verhalen SP succes verhalen SP

Wist je dat het houden van jouw goede voornemens anderen helpt om hun goede voornemens te houden?

Of je nu de hulp inschakelt van een huishoudhulp of beslist om privélessen te volgen bij een supergetalenteerde buur, je draagt jouw steentje bij!

Zo’n succesverhalen, we zouden er tientallen, zelfs honderden, kunnen delen! Maar als we er echt maar drie zouden moeten kiezen, dan hebben we toch een (kleine) voorliefde voor die van Petra, Roland en Lode.

Van kleine jobs tot zelfstandige in bijberoep

Petra taalleerkracht vertaler

Petra schreef zich in 2015 als leerkracht Nederlands en Engels, en als vertaler op Ring Twice. Waarom ze lesgeven zou leuk vindt? De goede punten die ze op het einde van het schooljaar ontvangt of zien dat haar studenten mooi evolueren! En in augustus 2021 heeft Petra de stap gezet naar zelfstandige in bijberoep. Iets waar ze zelf nooit aan had gedacht, maar dankzij Ring Twice wel heeft gedaan! 💪

lode elektricien en loodgieter

Hetzelfde overkwam Lode. Als een echte handige harry schreef hij zich in 2020 in op Ring Twice. Zijn talenten? Elektriciteit, loodgieterij en vele andere klusjes! Hij was al een tijdje aan het denken om zelfstandige in bijberoep te worden. In mei 2022 was de kogel door de kerk: dankzij de vele jobs via Ring Twice is Lode zelfstandige in bijberoep geworden!

Klus per klus, mensen samenbrengen

roland klusjesman

Onze Roland! Een ware Ring Twice liefhebber! En wij zijn ook helemaal fan. Roland is gepensioneerd, maar kan en wil niet stilzitten. Dankzij Ring Twice en al de klusjes die hij doet, wint hij niet alleen wat extra geld maar vooral leuke ontmoetingen. Roland houdt ervan om goed te doen voor anderen. Hij voelt zich nuttig en van een zekere meerwaarde.

En dat is ook waar Ring Twice voor staat: job per job, klus per klus mensen samenbrengen!