12 jobs om bijles te geven in Halle (brabant)

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot €6 540 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: bijles geven in Halle (brabant)

 • bijles wiskunde 1e middelbaar STEM-wetenschappen
  beste, graag zou ik voor mijn zoon Robbe willen kijken of bijles mogelijk is voor wiskunde 1e middelbaar wetenschappen. Vooral met het oog op de ...
 • Bijlessen wiskunde
  Zoon van 13 jaar zit in 2de middelbaar en heeft zeer moeilijk met wiskunde
 • Wiskunde 5de middelbaar
  ik heb een tweeling die bijles nodig hebben. zitten in wetenschappelijke richting maar komen uit niet wetenschappelijke richting.
 • bijles natuurwetenschappen
  Hallo, Ik zoek dringend een persoon die bijles zou geven aan mijn 17-jarige dochter. Zij volgt 5 STW en heeft een groot onvoldoende in NW. De l...
 • statistiek: matchingstechnieken in stata
  Bijles kan fysiek of online. Ik zoek iemand die voor mijn masterproef mij bij een deel kan begeleiden en uitleg geven over matchingstechnieken i...
 • Economie lessen
  • we zoeken naar iemand die economie lessen kan geven voor het 4e middelbaar. • we verkiezen iemand die lessen die noet online worden gegeven, ...
 • Aan zoek voor wiskunde bijles in Halle
  ASO, HHC in Halle, tweede middelbare jaar
 • Inleiding tot het recht
  Voor student aan de UGENT , Handelswetenschappen, inleiding tot het recht vanaf 31/8/20, in het NL dank je wel
 • Bijles economie humaniora
  Beste, Het zou eventueel voor 2 studentjes samen zijn die nu pas zouden overstappen naar de richting economie en die dus al de "retard" zouden ...
 • Wiskunde bijles ASO 5de jaar
  Niv 5de middelbaar ASO 5 uur wisk/week
 • Biomechanica
  Hogere. Leerkracht lo. Arbeid vermogen énergie Kinetica
 • Bijles fysica in Halle (Brabant) (1500)
  Ik ben op zoek naar iemand die bijles fysica kan geven voor mijn zoon van het derde middelbaar ASO. Wij wonen in Ittre maar het is geen probleem o...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als bijlesgever in Halle (brabant)? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €6 540 bij
  Als dienstverlener kan je tot €6 540 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze bijlesgevers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.95/5 door 16.450 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs bijles geven in Halle (brabant)

Bijles geven Halle (brabant), Vind een job als bijlesgever Halle (brabant), Werken als bijlesgever Halle (brabant), Werkaanbiedingen bijlesgever Halle (brabant), Jobaanbiedingen bijles geven Halle (brabant), Bijlesgever gezocht Halle (brabant),…

Schrijf je gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!