zangles Merelbeke

Hulp voor zangles in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zangleraars in de buurt van Merelbeke

Zangles in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
Sint-amandsberg
5/5 (9 reviews)
Ik geef al 4 jaar zangles bij VZW Based on Stage en heb bij deze VZW ook zelf zanglessen gevolgd. Ik ben geschoold in musical en zing zelf pop en jazz. Ik geef zangles aan kinderen, maar heb ook met jongvolwassenen gewerkt. Ik kan vooral enkele technieken aanleren, maar kan ook helpen met het zoeken naar het bereik van de eigen stem en het projecteren hiervan. Ik volgde 12 jaar muziekschool.
Zangles in Balegem (9860) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Balegem
4.5/5 (2 reviews)
Ben je een hobby zanger(es) en leer je graag iets bij over zangtechniek? Welkom. Ikzelf ben gepassioneerd door de stem en ben actief in verschillende bands. Ik kreeg zelf met stemproblemen te kampem en deed daardoor ervaring op in het ontdekken wat de stem allemaal in haar mars heeft. Zingen is in de eerste plaats genieten, met het plezier om daar verder in te exploreren... Ik help je graag.
Zangles in Gent (9000) - Iris
Iris
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als logopedist en heb ervaring in het geven van stemvorming en zanglessen. Ik hou me bezig met het versterken van de stem en het opbouwen van zelfvertrouwen via de stem. Daarnaast ben ik flexibel genoeg om te luisteren naar wat jij wilt leren (zang en spraak) en je zo goed mogelijk verder te helpen, gebruik makend van wat ik kan en weet. Zin in? :)
Zangles in Gent (9000) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Coach sinds 24 jaar, onderlegd in Complete Vocal Technique. Ook aandacht voor stemeffecten. Gezond stemgebruik staat centraal! Ook een van de enige vocalcoaches die extra aandacht besteed aan 'performance': acteerleraar.
Zangles in Gent (9000) - Sofie
Sofie
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Sofie. Ik ben al heel mijn leven gepassioneerd door muziek en geef al 3 jaar zang- en pianoles. Listminut' geeft mij de mogelijkheid om mijn passie met meer mensen te delen. Ben je op zoek naar een pianoles voor beginners of naar een betere zangtechniek, in gelijk welk genre? Hou je van een persoonlijke aanpak? Dan kan ik je helpen! Hopelijk tot snel!
Zangles in Sint-martens-latem (9830) - Vanessa
Vanessa
Sint-martens-latem
Nieuw
Ik heb gestudeerd aan een kunstschool met zanglessen. Ik heb les gekregen van een jazzdocente en een klassiek geschoolde docente. Zelf prefereer ik de jazz-kant
Zangles in Gent (9000) - Wout
Wout
Gent
Nieuw
Vergeet dure studio's, tegenwoordig kan je al een CD opnemen vanuit je slaapkamer!! Ik leer graag aan elke muzikant, zanger(es) of producer-in-spe de skills om zelf opnames en nabewerking te doen. Mijn kennis en ervaring reiken ver, dus je zal er geen spijt van krijgen. lessen/workshops zijn mogelijk voor beginners, gevorderden en experts.
Zangles in De pinte (9840) - Cedric
Cedric
De pinte
Nieuw
Hallo ik ben cedric ik doe musical lessen ik heb al in een paar musicals meegespeelt ik heb ook al meegedaan met de ketnet zomertour ik zit bij het danstudio ijvi hagelstein bij studio 100
Zangles in Gent (9000) - Tine
Tine
Gent
Nieuw
- heel veel live performance ervaring - JMA Kortrijk (zang en piano) - academie Lede en Erpe - music entertainment Vives - audio technieken (equalizing, micro's, effect processoren ,...)
Zangles in Gent (9000) - Mart
Mart
Gent
Nieuw
Met mijn diploma’s als professioneel muzikant en leerkracht kan ik jullie helpen met viool-, piano-, gitaarles en algemene muziekleer zoals notenleer en dergelijke
Zangles in Gent (9000) - Lisa sofia
Lisa sofia
Gent
Nieuw
Muzikant van opleiding, afgestudeerd aan conservatorium, Verschillende stijlen improvisatie, klassiek, jazzy, folky. Vr kindjes en volwassenen,beginners en gevorderden. Wat ik en jij doen? Op bewustzijn verruimende wijze muziek spelen, veel plezier, hogere concentratie, betere techniek, meer feeling met muziek, beter contact met houding en lichaam. Viool, piano, zang
Zangles in Gent (9000) - Elona
Elona
Gent
Nieuw
Muziek is mijn leven. Ik begon viool te spelen op mijn 3 jaar en op 6 jarige leeftijd begon ik muzieklessen te volgen. Ik ben afgestudeerd op de muziekschool en blijf muziek spelen in een plaatselijk orkest. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar bachelor: secundair onderwijs: muzikale opvoeding. Ik hou ervan om mijn passie voor muziek te delen.
Zangles in Gentbrugge (9050) - Julie
Julie
Gentbrugge
Nieuw
Zangeres met meer dan 10 jaar ervaring in het geven van muzieklessen: zowel notenleer, theorie als zang en groepsmusiceren aan kinderen en volwassenen.
Zangles in Gent (9000) - Anthe
Anthe
Gent
Nieuw
Muziek heeft mij op jonge leeftijd omhelst en niet meer losgelaten. Begonnen met Klassiek piano, later pop zang en vanaf mijn 12de schreef ik mijn eigen songs. Ik ben een creatieve ziel die openstaat voor veel muziek/genres. Emoties en eigen interpretaties zijn voor mij het belangrijkste maar ik pas mij aan aan elke leerlingen.
Zangles in Sint-amandsberg (9040) - Filomena
Filomena
Sint-amandsberg
Nieuw
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Zangles Merelbeke: geëvalueerd met 4.9 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

zangles Merelbeke, privé leraar zang Merelbeke, leren zingen Merelbeke, prive zangles Merelbeke, zangleraar Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen zangles in Merelbeke

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden