zangles Ekeren

Hulp voor zangles in Ekeren

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie zangleraars in de buurt van Ekeren

Zangles in Schoten (2900) - Andy
Andy
Schoten
Nieuw
Vooral gespecialiseerd in privé-zanglessen. Zelfzerdete zangopleidingen achter de rug. Ik hou van een persoonlijke aanpak aangezien iedereen andere hulp nodig heeft. Elke stem is anders! Kan ook online :)
Zangles in Antwerpen (2000) - Febe
Febe
Antwerpen
Nieuw
Student, ik heb zelf een aantal jaren zangles gevolgd waarbij ik jullie kan helpen met zangtechnieken. Als studentjob zing ik in het meisjeskoor Scala & Kolacny brothers
Zangles in Antwerpen (2020) - Joke
Joke
Antwerpen
Nieuw
Ik heb gestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam en heb ruime ervaring in het geven van zanglessen. Van beginner tot gevorderd, jong en oud. We gaan meteen aan de slag met jouw favoriete songs!
Zangles in Borgerhout (2140) - Kato
Kato
Borgerhout
Nieuw
Studente, 2e jaar Musical aan het conservatorium te Brussel. Zingen is mijn passie! En ik wil graag anderen helpen hierin te groeien. Met reeds een lerarendiploma op zak tracht ik zoveel mogelijk mensen zingend door het leven te laten gaan!
Zangles in Borgerhout (2140) - Jens
Jens
Borgerhout
Nieuw
Ik werk ondertussen 5 jaar met het muziekproductie programma Ableton. Ik startte in 2018 met het geven van lessen voor vrienden die het basisconcept van producen wil leren. Ondertussen geef ik aan verschillende studenten les die een stevige basis willen leggen bij het leren maken van een volledig muzikale track met de computersoftware Ableton Live.
Zangles in Borgerhout (2140) - Shana
Shana
Borgerhout
Nieuw
Ik ben zelf professioneel zangeres en werkzaam in de musicalsector. Ik heb 4 jaar conservatorium achter de rug en kan dus ook lesgeven aan mensen die willen leren zingen of gewoon af en toe eens een uitlaatklep nodighebben! Op een leuke manier leren zingen! Wie geniet daar nu niet van ?
Zangles in Antwerpen (2018) - Seline
Seline
Antwerpen
Nieuw
Hey iedereen, ik ben singer songwriter, maak slam poetry en ben componiste. Heb veel ervaring met zingen en ook ervaring met piano spelen. Ik wil graag mijn kennis doorgeven via zangcoaching waarvoor ik ook opleidingen volg. Ervaring: musical/ pop/ klassieke zang. Kinderen en volwassenen zijn welkom. (Toonvast) zingen kan je leren. Via verschillende zangmethodes leer ik je je stem gebruiken.
Zangles in Antwerpen (2000) - Justine
Justine
Antwerpen
Nieuw
Bachelordiploma musical en lerarenopleiding. Ik heb dus ervaring in les geven (zang, dans en acteren.) IK heb zelf meegespeeld in musicals (‘40-‘45, Scrooge,...). Hierdoor kan ik helpen met het voorbereiden van audities en optredens.
Zangles in Antwerpen (2000) - Isabelle
Isabelle
Antwerpen
Nieuw
In 2019 heb ik mijn master Klassieke Zang ana het Conservatorium van Antwerpen afgerond. Momenteel werk ik als Vocal Coach bij Flanders Boys Choir en heb ik ook reeds wat ervaring als docent. Ik ben thuis in verschillende stijlen en ga graag op zoek met jou, naar je eigen stem! Zingen kan als het ware een soort therapie zijn voor je lichaam.
Zangles in Antwerpen (2060) - Nancy
Nancy
Antwerpen
Nieuw
Ik heb passie muziek en ik graag dat meedeelen met anderen. Ik kan allemaar echt baasis lessen geven omdat dat is meer mijn hobbie en ik ben niet profisioneel.
Zangles in Antwerpen (2018) - Marie
Marie
Antwerpen
Nieuw
Met piano als eerste instrument in de muziekacademie en zang als voornaamste instrument heb ik met mijn achtergrond in harmonie en notenleer een goede muzikale basis. Daarnaast kan ik helpen met het maken van songteksten en tips voor zelfbegeleiding aan de piano, synth of keyboard.
Zangles in Antwerpen (2018) - Isabelle
Isabelle
Antwerpen
Nieuw
- Bachelor Musical - Pedagogisch diploma Ik geef reeds twee jaren les in verschillende academies. Onder andere in Zaventem ben ik een musicalopleiding gestart, daar geef ik ook theater- en spellessen aan leerlingen van 7 - 18 jaar. Verder begeleid ik drie koorgroepen in Dendermonde en geef ik muzieklessen in St-Lucas KSO (1e graad).
Zangles in Hoboken (2660) - Grace
Grace
Hoboken
Nieuw
Ik ben zelf een zangeres, ik heb meegedaan aan The Voice Kids 2020 dat was echt een leuke ervaring en ik kan kinderen helpen om nog beter als mij te kunnen zingen. Hopelijk gaan ze ooit ook is mee doen aan The Voice.
Zangles in Antwerpen (2000) - Robbe
Robbe
Antwerpen
Nieuw
Ik speel zelf al gitaar van mijn 12de en heb zanglessen genomen vanaf mijn 13de. Zelf is muziek mijn grootste passie en deze passie doorgeven aan anderen vind ik fantastisch. De basics van de gitaar hebben voor mij geen geheimen meer, voor een beginnend gitarist(e) of een beginnende zanger(es) kan jij bij mij budget vriendelijk terecht!
Zangles in Antwerpen (2000) - Inger
Inger
Antwerpen
Nieuw
In mijn lessen kijk ik naar wat jij graag zou willen zingen. Jij kiest een nummer en daar baseer ik mijn lessen op. We beginnen met een warming-up, werken aan jouw techniek en werken we aan jouw eigen gekozen nummer. Ik geef ook graag adviezen over nummers die goed bij jouw stem passen en welke nummers uitdagend zouden kunnen zijn.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Populaire dienstaanvragen

zangles Ekeren, privé leraar zang Ekeren, leren zingen Ekeren, prive zangles Ekeren, zangleraar Ekeren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen zangles in Ekeren

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden