Vacatures zorg in Jabbeke

 • Schrijf je in als particulier of zelfstandige
 • Geen vast contract, kies zelf jouw vraagprijs
 • Verhoog jouw inkomsten en vind nieuwe klanten

12 jobs in zorg in Jabbeke

 • Masseuse gezocht!
  Ik zoek een masseuse voor een massage te geven!
 • Masseuse gezocht!
  Op zoek naar een massage van een halfuurtje of een uur.
 • Massage
  Hallo Kan ik bij u terecht voor een ontspanningsmassage? Wat is de kostprijs? Mvg Bart
 • Hairstyling en make-up
  Op 7 mei ga ik in de namiddag naar een trouwfeest van goede vrienden. Ik zoek nog iemand die mijn haar en make-up kan doen. Bij voorkeur iemand di...
 • Ontspanningsmassage
  Liefst op verplaatsing, als dit lukt.
 • Massage met happy ending
  Rechterarm in de gips kan me moeilijk verplaatsen
 • Duomassage of 2 massages na elkaar
  Graag hadden wij na en zelf nog tijdens een stresserende periode genoten van een relaxerende massage. Dit mag zowel als duo ingeboekt worden of on...
 • Massage
  Mag thuis, mag op verplaatsing.
 • Op maken van gezicht van 2 personen 4juli 2020 om 8h
  Moeder en dochter voor het huwelijk van zoon/broer.
 • gezocht schoonheidsspecialisten en kappers
  Beste, We zijn op zoek naar een aantal schoonheidsspecialistes en kappers (aan huis) die willen meewerken aan een Moederdag project op zaterda...
 • gezocht: kappers , manicure, gelaatsverzorging en make up artiesten
  hoihoi , Op zondag 10/05 organiseren we een Moederdag actie en verzorgen we verschillende formules voor de mama's van onze camping te jabbeke ...
 • Ouderenhulp bij mijn ma in het weekend
  Bed opmaken of verschonen, lichte huishoudelijke taken zoals afwas en indien nodig een was insteken, spelletje spelen, wandeling maken, een babbel...
 • 1. Ontdek de jobs
  Krijg toegang tot duizenden jobs in jouw buurt.
 • 2. Bepaal zelf je prijs
  Stuur jouw offerte en kies jouw vraagprijs.
 • 3. Voer de job uit
  Sluit de job af en word snel betaald.
Zich inschrijven

Werk zoeken in de zorg in Jabbeke? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €7 460 bij
  Als dienstverlener kan je tot €7 460 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze zorgverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.95/5 door 41.740 klanten

Populaire zoekopdrachten: werken in de zorg in Jabbeke

Werken in de zorg Jabbeke, Vacatures zorg Jabbeke, Vacature zorgsector Jabbeke, Werken in de zorgsector Jabbeke, Werken als zorg Jabbeke, Werkaanbiedingen zorg Jabbeke, Zorgverlener gezocht Jabbeke,…

Meer weten

Andere jobs binnen de categorie vacature zorg in Jabbeke

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!