Vacatures tuinwerk diensten in Schelle

 • Schrijf je in als particulier of zelfstandige
 • Geen vast contract, kies zelf jouw vraagprijs
 • Verhoog jouw inkomsten en vind nieuwe klanten

15 jobs in tuinwerken in Schelle

 • Onderhoud tuin
  Onderhoud tuin 2 á 3x per jaar, onkruid verwijderen, hagen en gras snoeien! En groen verwerking!
 • Gras omspitten en zaaien
  Tuin ongeveer 30 m2 groot
 • Tuinonderhoud en perkjes aanleggen
  In eerste instantie, het winterklaar maken van de tuin en in het voorjaar het gras beluchten/mesten/onkruid verwijderen en een paar perkjes aanleggen.
 • Nieuwe afsluiting plaatsen, 3 stuks
  3 nieuwe schuttingen plaatsen, oude opruimen, onkruid dat er tussen is gegroeid opruimen, en 1 plant uitdoen, alles proper maken
 • omspitten tuin
  omspitten van tuin om gras te zaaien en een gedeelde moestuin.
 • heraanleg tuin
  Beste, De tuin zou volledig terug van gras moeten voorzien worden. Alles egaal, geen oneffenheden. De tuin is +/- 20x30 Alle data mogelijk
 • snoeien catalpa + haag
  Kan het verwijderde groenafval eventueel ook afgevoerd worden !
 • heraanleg gazon
  Ik ben op zoek naar iemand die onze gazon opnieuw kan aanleggen en nivelleren, alsook noordstenen kan plaatsen. Middelgrote tuin. Materiaal niet...
 • Tuinieren - Zware tuinwerken
  grasmaaien, vertikuteren, snoeien, 14 daags, materiaal aanwezig
 • Omspitten van grond achter tuinhuis
  Lengte: 15 meter Breedte: 1m65cm Grond omspitten. Overschot van grond en eventueel kleine hoeveelheid puinafval wegbrengen. Grond opnieuw g...
 • Graszoden verwijderen
  Graszoden verwijderen en afvoeren. Plus waterpas leggen van tuin en aantrillen. Tuin is 44m2.
 • Snoeien Kersen -en Appelboom
  Beste, Wij zouden graag onze Kersenboom en appelboom laten snoeien. Tijdens de zomer hadden we zo goed als geen zon meer op ons terras. Komt ...
 • Graven met kleine graafmachine
  Uitgraven van grond met kleine graafmachine voor plaatsing zwembad. Graafmachine kan door garagepoort naar achter( achteraan dubbele deur)
 • een stuk tuin met grondfrees bewerken voor aanplanting
  Op het stuk grond (ca 85 m2) stonden hebben enkele bomen gestaan waarvan de stronken door een bedrijf verwijderd werden. De grond heb ik dan ontda...
 • tuin van 200m2 gazonklaar maken
  Moet met een kleine kraan gebeuren die door de living gaat
 • 1. Ontdek de jobs
  Krijg toegang tot duizenden jobs in jouw buurt.
 • 2. Bepaal zelf je prijs
  Stuur jouw offerte en kies jouw vraagprijs.
 • 3. Voer de job uit
  Sluit de job af en word snel betaald.
Zich inschrijven

Werk zoeken in tuinwerken in Schelle? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €7 460 bij
  Als dienstverlener kan je tot €7 460 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.91/5 door 14.604 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs in de tuin in Schelle

Vacature tuinwerken Schelle, Vind een job in tuinwerken Schelle, Werkaanbiedingen tuinwerken Schelle, Jobaanbiedingen tuinwerken Schelle, Tuinwerken gezocht Schelle,…

Meer weten

Categorieën vergelijkbaar met vacature tuinwerken in Schelle

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!