Vacatures tuinman in Vilvoorde

 • Schrijf je in als particulier of zelfstandige
 • Geen vast contract, kies zelf jouw vraagprijs
 • Verhoog jouw inkomsten en vind nieuwe klanten

13 jobs voor tuinmannen in Vilvoorde

 • gras maaien en hagen scheren
  Ik zoek iemand die éénmalig een onverzorgde tuin (>1 jaar geleden tuinman geweest) grondig kan aanpakken. Hierbij moet het gras gemaaid worden (bo...
 • Haag snoeien
  1 ste haag is +_ 1m80 hoog 2 de stuk haag is laag Bloembak zou ook bijgesneden moeten worde
 • Regelmatig tuin onderhoud, onkruid wieden, snoeien
  Gras maaien , geen grasmachine aanwezig, tuinafval moet meegenomen worden.
 • haag snoeien
  Haag snoeien langs beide kanten-om de drie maanden
 • mr vanroy
  terras van 3.5m op 9meter het winterlaagje eraf schuren en de reling opfrissen aub - wij hebben de borstel en de marseille zeep -ook voor de reli...
 • Tuinman - Haag snoeien in Vilvoorde (1800)
  licht regelmatig tuinonderhoud
 • Tuinman - Andere in Vilvoorde (1800)
  blauwe regen moet worden gestut en gesnoeid. ( de metalen stut die er tot nog toe was heeft het begeven ) is tamelijk dringend. verspert het terras
 • Tuinman - Gras maaien in Vilvoorde (1800)
  Hallo, Ik woon hier al een jaar en heb de tuin nooit gedaan.. Het gras moet gedaan worden en ook de hagen. Er staat ook wat onkruid. Ik denk dat ...
 • Tuinman - Bladeren oprapen in Vilvoorde (1800)
  opgepast straatwerken in de guldenschaap tot +-30/11 opgepast de bladeren moeten worden weggebracht
 • Klimop snoeien
  Ik zoek iemand om een wildgegroeide klimop op een zijgevel te komen inkorten en snoeien. Huidige toestand: 6 meter breed 6 meter hoog me...
 • Algemeen onderhoud
  hagen en bomen snoeien.
 • Klimop snoeien
  Ik zoek iemand om een wildgegroeide klimop op een zijgevel te komen inkorten en snoeien. Huidige toestand: 6 meter breed 6 meter hoog met een...
 • klassiek tuinonderhoud
  tuin 40 op 8m
 • 1. Ontdek de jobs
  Krijg toegang tot duizenden jobs in jouw buurt.
 • 2. Bepaal zelf je prijs
  Stuur jouw offerte en kies jouw vraagprijs.
 • 3. Voer de job uit
  Sluit de job af en word snel betaald.
Zich inschrijven

Werk zoeken als tuinman in Vilvoorde? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €7 460 bij
  Als dienstverlener kan je tot €7 460 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze tuinmannen zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.95/5 door 80.515 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs tuinman in Vilvoorde

Vacature tuinman Vilvoorde, Vind een job als tuinman Vilvoorde, Tuinman zoekt werk Vilvoorde, Werkaanbiedingen tuinman Vilvoorde, Tuinman gevraagd Vilvoorde,…

Meer weten

Categorieën vergelijkbaar met vacature tuinman in Vilvoorde

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!