8 jobs voor tuinmannen in Heusden-zolder

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot €6 540 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature tuinman in Heusden-zolder

 • Tuinman
  Wij zijn op zoek naar een tuinman voor het maandelijkse onderhoud. Onkruid verwijderen, hagen snoeien,..
 • Graag hulp om mijn tuintje in orde te krijgen
  Ik wil mijn tuin graag klaarmaken voor de komende mooie dagen. Onkruid uitdoen tussen de haag, zijkanten onkruidvrij maken en omspitten zodat ik b...
 • Tuinman - Haag snoeien in Heusden-zolder (3550)
  Beste, De frituur in Bolderberg heeft 2 grote hagen, die gesnoeid moeten worden. Ook zijn er veel onkruid nog van vorig jaar die opgeruimd moe...
 • Tuinman in Heusden-zolder (3550)
  Snoeien van een hoge haag (3,5 m) van cipressen ca 40 meter lang. Beide kanten. De hoogte mag wel 50 cm ingekort worden. Beste is dat u een verij...
 • Tuinman - Haag snoeien in Heusden-zolder (3550)
  Aantal buxushagen snoeien en haagbeuk. Zeker geen 3u werk. Zou zaterdag voor 12u klaar moeten zijn. Betaal onmiddellijk cash. Opruimen van groen...
 • Tuinman in Heusden-zolder (3550)
  Beste, Ik zoek iemand om mijn hagen 2 keer per jaar te scheren. Het betreft twee beukenhagen met een totale lengte van ong 33 m en hoogte van 2.40...
 • Gras afmaaien
  Het grasperk in onze tuin afmaaien. en afvoeren ongeveer 1 are
 • lente opstart
  na lenteopstart enkele perken heraanleggen rond terras
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als tuinman in Heusden-zolder? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €6 540 bij
  Als dienstverlener kan je tot €6 540 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze tuinmannen zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.95/5 door 29.212 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs tuinman in Heusden-zolder

Vacature tuinman Heusden-zolder, Vind een job als tuinman Heusden-zolder, Tuinman zoekt werk Heusden-zolder, Werkaanbiedingen tuinman Heusden-zolder, Tuinman gevraagd Heusden-zolder,…

Schrijf je gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature tuinman in Heusden-zolder

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!