9 jobs voor schrijnwerkers in Noorderwijk

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature schrijnwerker in Noorderwijk

 • glaslatten op dakvlakvenster
  bij een vast dakvlakvenster zouden de op maat te maken glaslatten vervangen moeten worden. De huidige zijn verweerd en niet meer bij te werken o...
 • Ingebouwde kast hermaken/lijstwerk plafond
  Ingebouwde kast dient vermaakt te worden. Trede dient verlaagd te worden. Nieuwe deur geplaatst worden. Plafond afwerken met lijstwerk. De...
 • slotjes van oude keukenkasten vervangen
  de eerste foto is het beschadigde slotje en op de tweede foto zie je hoe het slotje er normaal uitziet. Het zijn wel slotjes die tussen de 50 en 6...
 • lint rolluik vervangen
  Heb een nieuw lint en een nieuwe oproller, enkel nog installeren, voor een opbouwrolluik Liefst morgen namiddag
 • Kast rond wasmachine en droogkast maken
  Kast rond wasmachine en droogkast maken.
 • Wand plaatsen met deur
  Kamer opsplitsen door wand te plaatsen met schuifdeur.
 • Levering en plaatsing plinten
  Levering en plaatsing van gladde plinten in vochtwerend mdf en tweemaal gegrond 7 cm hoog en 1,5 cm dik. Ongeveer 50 meter met 30 hoeken.
 • trapleuning maken of aanpassen
  Moet ter plaatse bekeken worden. Niet dringende werken . Eventuele bijkomende kleine houtklussen.
 • Klussen - Schrijnwerker in Olen (2250)
  Kleerkast werd na verhuis niet correct gemonteerd (scharnier trekt zich los) Op te lossen. Paneel boven kleerkast plaatsen (aanwerken tot plafond)...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als schrijnwerker in Noorderwijk? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze schrijnwerkers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.92/5 door 15.128 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs schrijnwerker in Noorderwijk

Vacature schrijnwerker Noorderwijk, Vind een job als schrijnwerker Noorderwijk, Werken als schrijnwerker Noorderwijk, Werkaanbiedingen schrijnwerker Noorderwijk, Jobaanbiedingen schrijnwerker Noorderwijk, Schrijnwerker gezocht Noorderwijk,…

Schrijf u gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!