11 jobs voor schrijnwerkers in Malle

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature schrijnwerker in Malle

 • Knellende binnendeur vlot sluitbaar maken
  Badkamerdeur knelt omwille van scheve ophanging of omwille van scheve deurpost.
 • Lek dakkapel
  Wij zijn vrijdag 4/6 verhuisd naar Zoersel en 's avonds tijdens de storm hebben wij gemerkt dat er water via de dakkapel naar binnen komt. Wij ...
 • Plaatsen plinten
  Fijne mdf plinten plaatsen op het gelijkvloers, eerste en tweede verdieping. Plinten en siliconen aanwezig. Wel zo snel mogelijk aub.
 • Scharnier kapot raam
  Mijn raam gaat niet meer dicht en het scharnier aan de bovenkant is niet meer zoals toen ze nog wel dicht ging. De raam staat ook scheef. Heb ...
 • Scharnier kapot raam
  De scharnier van mijn kiep raam is volgens mij kapot en krijg de raam niet meer toe. De raam staat ook scheef. Verschrikkelijk is deze vries kou!
 • Plaatsen isolatie / gyproc tuinhuis
  tuinhuis bij ons isoleren met glaswol en gyproc platen er tegen, plaatsen van een deur en plaatsen van een wand Eigen gereedschap graag
 • Rolluik en deur
  Ik zoek dringend iemand die 3x een rol en rollint rolluiken kan plaatsen en nieuwe klinken in deur kunnen steken. Heb alles in huis voor de roll...
 • Opbouwzwembad afwerken met hout.
  Het zwembad is 732x366x132 cm. Omdat het nu een grijze zak is in onze tuin, hadden we dit graag afgewerkt met hout. Tips om het zwembad te verwa...
 • Deur brievenbus en houten deksel
  Als gevolg van de corona-crisis konden deze klusjes niet doorgaan. Daarom zou ik graag terug een oproep doen voor reparatie van volgende klusjes: ...
 • Deur brievenbus en houten deksel
  Houten deurtje maken brievenbus en houten deksel plaatsen
 • Ik ben opzoek die een baksteen muur gelijk kan maken door middel van cemente...
  Beste Ik ben opzoek naar iemand die onze baksteen muur gelijk kan maken om op te kunnen verven. Is geen hele grote muur. Is op zolder. Zo snel m...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als schrijnwerker in Malle? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan je tot € 6.390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze schrijnwerkers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.92/5 door 15.330 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs schrijnwerker in Malle

Vacature schrijnwerker Malle, Vind een job als schrijnwerker Malle, Werken als schrijnwerker Malle, Werkaanbiedingen schrijnwerker Malle, Jobaanbiedingen schrijnwerker Malle, Schrijnwerker gezocht Malle,…

Schrijf je gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!