16 jobs voor schilders in Broechem

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot €6 540 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature schilder in Broechem

 • Schilder gezocht voor schilderen voor ramen
  wij zoeken iemand die ramen kan schilderen, voor enkele ramen langs buiten ( apartement)
 • Afwerking zolderkamer
  Volgende zaken zouden we graag laten uitvoeren op onze zolder: - stukje schilderen - afkitten - plinten plaatsen (ook beneden in de gang)
 • Schilder die 1 dag herstellingen komt doen
  We zoeken een schilder die 1 dag herstellingen komt uitvoeren (vegen wegschilderen etc). Materiaal aanwezig en moet op factuur.
 • Thermostaat maakt geen verbinding met ketel
  Beste, De thermostaat is aangesloten tegen de muur en staat aan maar maakt geen verbinding met ketel. De chauffage kan niet warmer of zachter g...
 • Schilder die overweg kan met cementstuc
  Voor een badkamerrenovatie zoeken we een schilder die overweg kan met cementstuc (bv aquasensa) om de gyprocmuren achter en voor het bad te bekled...
 • waterschade
  Het betreft een waterschade in de slaapkamer. het plafond (gyproc) is beschadigd alsook de isolatie die er onder zit. het plafond dient dus eers...
 • Afschuren en schilderen van 10tal ramen 2 deuren en garagepoort
  2 ramen op 1e verdiep allr andere gelijkvloers
 • schilderen en aanbrengen vliesbehang
  Graag had ik iemand gevonden die om de plafonds te schilderen en zowel de plafonds als de muren te behangen met vliesbehang in een huis dat ik aan...
 • Schilderen leefruimte + plafond
  De muren van de leefruimte zijn reeds geprimerd, het plafond was geprimerd en geschilderd maar moet opnieuw geschilderd worden.
 • Schilderen bovenverdieping
  Graag gunstige totaal prijs voor schilderen van Gordijnkasten (12 lopende meter) 3 slaapkamers van 12 vierkante meter (muren en plafond) ...
 • schilder
  plafond muren en keukenkasten 50 vierkante meter plafond 8 keukenkasten ? vierkante meter muren zo vlug mogelijk, want er moet een nieuwe vlo...
 • Opfrissen assistentiewoning
  Mijn vader gaat binnenkort zijn intrek nemen in een assistentiewoning in Czagani te Broechem. Deze assistentiewoning is 45m² groot en bestaat uit ...
 • Schilder en plafonds
  Schilderen van plafonds en muren - ik plaats deze aanvraag opnieuw omdat ik de conversatie met Ahmed niet meer terugvind
 • Schilderen radiatoren
  Schilderen van 4 radiatoren
 • Schilderen 4 plafonds
  Schilderen van 4 schuine plafonds (overschilderen van bestaande verf ) van 12 m2, dus totaal 48 m2 Schilderen van 4 radiatoren (zie foto's)
 • twee tuinhuisjes die al afgeschuurd zijn moeten een grond-en eindlaag krijge...
  Zie hierboven
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als schilder in Broechem? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €6 540 bij
  Als dienstverlener kan je tot €6 540 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze schilders zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.89/5 door 18.682 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs schilder in Broechem

Vacature schilder Broechem, Vind een job als schilder Broechem, Werken als schilder Broechem, Werkaanbiedingen schilder Broechem, Jobaanbiedingen schilder Broechem, Schilder gezocht Broechem,…

Schrijf je gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!