Vacatures oppas in Marke

 • Schrijf je in als particulier of zelfstandige
 • Geen vast contract, kies zelf jouw vraagprijs
 • Verhoog jouw inkomsten en vind nieuwe klanten

10 jobs voor kinderopvang in Marke

 • Oppas gezocht regio Kortrijk
  We zijn op zoek naar een oppas op maandagavond en dinsdagavond die de kindjes kan afhalen van school en naar hun activiteiten kan brengen. Daarn...
 • Oppas gezocht regio Kortrijk
  We zijn op zoek naar een oppas op maandag en dinsdag na 16h om voor onze 2 lieve kindjes te zorgen. Alexander en Amelie zijn 5 en 6 jaar oud. Hier...
 • Babysit (kinderen reeds in bed)
  We zoeken oppas voor 2 kinderen, 3 jaar en 1 jaar oud. Kinderen zullen reeds in bed liggen. Oppas van 19u tem 23u.
 • Babysitting - Eenmalige oppas : Kind 3+
  oppas gezocht op vrijdag 1 april van 20u tot 23u voor meisje van 9 jaar
 • Opvang voor onregelmatige dagen
  Mijn M. werkt in ploegen en ik vaak tot laat in de avond waardoor we iemand zoeken die flexibel is en een rijbewijs heeft voor het ophalen van mij...
 • Woensdag 13 aug
  7u30 tot laatste 12u30 op woensdag 13 augustus
 • Opzoek naar vaste, vertrouwelijke en lieve oppas!
  Ik ben vooral opzoek naar iemand die ik goed kan vertrouwen. Een lief persoon. Wij zijn opzoek naar een oppas voor wanneer het eens nodig is. We...
 • oppas voor woensdag 14/10
  wij zoeken een oppas voor 14/10 voor twee jongens, eentje van 2,5 en eentje van 6j de opvang zou zijn van 7u30 tot 15u normaal hebben we opvang...
 • 26 déc 30 déc 31 déc
  3 kindjes jente 5 jaar Robbe 2.5 jaar en leandro 5 maanden oud...
 • oppas periode tussen 16 en 24 dec.
  Ik kan thuiswachten zowel overdag als 's avond tussen 16 en 24 dec. Ik ben 25 jaar, werk als verpleegkundige op het operatiekwartier en doe al ...
 • 1. Ontdek de jobs
  Krijg toegang tot duizenden jobs in jouw buurt.
 • 2. Bepaal zelf je prijs
  Stuur jouw offerte en kies jouw vraagprijs.
 • 3. Voer de job uit
  Sluit de job af en word snel betaald.
Zich inschrijven

Werk zoeken als oppas in Marke? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €7 460 bij
  Als dienstverlener kan je tot €7 460 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze oppassers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.95/5 door 15.496 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs kinderopvang in Marke

Vacatures kinderopvang Marke, Vacature kinderverzorgster Marke, Vacature kinderdagverblijf Marke, Vacature oppas Marke, Werken als oppas Marke, Oppas gezocht Marke,…

Meer weten

Andere jobs binnen de categorie vacature oppas in Marke

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!