12 jobs voor loodgieters in Schelle

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot €7 460 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature loodgieter in Schelle

 • Onderhoud gaskachel
  De gaskachel zou een onderhoud moeten krijgen aub.
 • Vervangen of repareren douchekraan
  Type Grohe-freehander Douchestang blijft in hoogste stand geblokkeerd staan Ter plekke geen materiaal aanwezig Elke weekdag mogelijk behalve va...
 • gootsteen keuken
  Verstopte gootsteen in de keuken (geen foto' want is niet zichtbaar)
 • Douche plaatsen
  Beste Ik heb een douche gekocht. Ik zoek iemand die de douche kan plaatsen. Ik heb geen materiaal alleen de douche. Met vriendelijke groeten...
 • Loodgieter badkamer
  Loodgieter werken in de badkamer, buizen moeten in de muren, nieuwe hangwc, badkamermeubel en bad montage
 • Plaatsen van TADO slimmer thermostaat + kranen
  Ik zoek een loodgieter die ervaring heeft met het plaatsen van Tado slimmer thermostaat en Tado slimmer radiatorkranen. Wij hebben de toestellen e...
 • verwarmingsketel plaatsen ik heb deze al thuis
  Beste ,graag een hulp om een verwarmingsketel mee aan de muur te hangen en aan te sluiten.Mvg.
 • Bulex boiler 3hr geeft fout melding f5 aan . Is voor prijs offerte om te lat...
  Ik ben maandag om 14 uur thuis , zou er dan iemand kunnen komen? De boiler is van het merk bulex 3hr. Er komt steeds een foutmelding f05 op . Zou ...
 • Regendouche
  Onze regendouche ( 1 jaar oud) blijft steeds druppelen ( 15liter water per 24uur) Hebben van de winkel een vervangstuk gekregen en dit dient in d...
 • 2 klusjes loodgieterij
  Beste Stefan, Wij hebben 2 loodgieterij klusjes 1) Aanvoer en afvoer water voor lavabo die op kast komt klaarsteken. Daarna wordt de ka...
 • renovatie badkamer plaatsen inloopdouche verplaatsen thermostaatkraan voor i...
  betegelen en plaatsen meubels en elektriciteit aanpassen doe ik zelf. uitvoer werken na overeenkomst van kandidaat plaatser.
 • renovatie badkamer
  leiding voor thermostaatkraan douche om hoog brengen,douche bak plaatsen en aansluiten op afloop,nieuwe radiator plaatsen.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als loodgieter in Schelle? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €7 460 bij
  Als dienstverlener kan je tot €7 460 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze loodgieters zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.91/5 door 27.746 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs loodgieter in Schelle

Vacature loodgieter Schelle, Vind een job als loodgieter Schelle, Werken als loodgieter Schelle, Werkaanbiedingen loodgieter Schelle, Jobaanbiedingen loodgieter Schelle, Loodgieter gezocht Schelle,…

Schrijf je gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!