10 jobs voor loodgieters in Heist-op-den-berg

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature loodgieter in Heist-op-den-berg

 • Demonteren en monteren van een afwasbak .
  We zitten zonder afwasbak ,snel als het kan.moeten wij de afwasbak leveren? Ik denk dat dat beter is ,niet?
 • afwerken achterwand wc en ophangen wc
  Ik zoek een loodgieter met 'tegel zet' kwaliteiten. Zoals je op de foto ziet staat er al een stuk van de ophang wc. Kan iemand de wand verder af...
 • Kraan douche lekt
  De douchekraan lekt. Ongeveer 5 liter/24h. Ook wanneer ik de doucheslang er af haal komt er water gedruppeld uit de feitelijke kraan. Het is een t...
 • waterleidingen trekken
  Wij willen onze oude badkamer omtoveren tot douchekamer. We hebben zelf al alles uitgebroken. Nu zouden er nieuwe waterleidingen moeten getrok...
 • Aansluiten watertoevoer , plaatsen van kraantje . Koppelingen knijpen .
  In verbouwing woning . Toevoer waterleiding aansluiten .Plaatsen van kraantje , koppelingen en aansluitingen bevestigen . Koppelingen knijpen . L...
 • Plaatsen lavabo
  Plaatsen van enkele lavabo
 • Installatie douchecabine
  Douchecabine van Hubo zou moeten geïnstalleerd worden op douchebak (deze staat al)
 • lekkende waterleiding
  Een klusjesman heeft een deel van de waterleiding geplaatst en is met mijn geld vertrokken en heeft het werk niet afgemaakt. Ik heb het dan maar z...
 • WATERLEK KEUKEN
  LEK ONDER DE GOOTSTEEN
 • Lek in afvoer douche
  Er is een lek ontstaan bij de afvoer van de douche in de bovenbadkamer. Wellicht veroorzaakt door mijn eigen onkunde waarmee ik per ongeluk de afv...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als loodgieter in Heist-op-den-berg? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze loodgieters zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.86/5 door 17.920 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs loodgieter in Heist-op-den-berg

Vacature loodgieter Heist-op-den-berg, Vind een job als loodgieter Heist-op-den-berg, Werken als loodgieter Heist-op-den-berg, Werkaanbiedingen loodgieter Heist-op-den-berg, Jobaanbiedingen loodgieter Heist-op-den-berg, Loodgieter gezocht Heist-op-den-berg,…

Schrijf u gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!