13 jobs voor kapsters in Schelle

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot €7 460 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature kapster in Schelle

 • Trouw 3 mei
  Ik trouw 3 mei Zou dan die dag iemand kunnen komen Om mijn haar te kunnen doen liefst voor 10 uur Ik heb nogal lang haar tot onder schoudertas...
 • Snit korte coupe
  Ik zoek kapster voor snit
 • Opbouw vlechten mama voor vormsel jongste zoon
  7 oktober liefst tussen 8u30 en 9u. Sorry voor de last minute.
 • Opbouw vlechten vormsel jongste zoon
  7/10 liefst tussen 8u30 en 8u45.
 • feestkapsel halflang haar voor trouw
  Beste Mijn zoon trouwt op zaterdag 23 september - ik moet klaar zijn tegen half negen. Ik heb halflang haar en zou graag een beetje feestkapsel ...
 • Knippen in model
  Aan huis, knippen in model, trapsgewijs degradee, carré tot aan het sleutelbeen. Weet nog geen datum (exacte) maar vermoedelijk 14 april
 • Twee opbouw vlechten
  31/3 in de namiddag vanaf 16u aan huis
 • kapper Steven uit Kontich
  dameskapsel knippen kort maar net te kort
 • Haar voor trouw
  Dag Christine, vorige week had ik de trouw van mijn zus en was mijn haar mooi gedaan. Nu heb ik deze zaterdag opnieuw een trouw en zou ik mijn haa...
 • Wegens operatie graag kapper aan huis voor wassen
  graag kapper aan huis wegens operatie kan ik mijn haar niet wassen en brushen. graag wassen en brushen dankjewel
 • Kapper
  Hoi, vandaag is de 90e verjaardag van mijn moeke. Om haar er vandaag stralend te laten uitzien had ik graag gehad dat deze voormiddag iemand haa...
 • Kapper
  Hoi, vandaag is de 90e verjaardag van mijn moeke. Om haar er vandaag stralend te laten uitzien had ik graag gehad dat deze voormiddag iemand haa...
 • kapster
  gewoon op model knippen
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als kapster in Schelle? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €7 460 bij
  Als dienstverlener kan je tot €7 460 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze kapsters zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.92/5 door 1.892 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs kapster in Schelle

Vacature kapster Schelle, Vind een job als kapper Schelle, Werken als kapster Schelle, Werkaanbiedingen kapper Schelle, Jobaanbiedingen kapster Schelle, Kapster gezocht Schelle,…

Schrijf je gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!