Vacatures informatica diensten in Galmaarden

 • Schrijf je in als particulier of zelfstandige
 • Geen vast contract, kies zelf jouw vraagprijs
 • Verhoog jouw inkomsten en vind nieuwe klanten

12 jobs voor informatici in Galmaarden

 • Asus VG249Q1A monitor donderbeestje in mijn scherm
  Ik zit met een vervelend donderbeestje in mijn scherm het leeft voor de moment nog maar meestal gaan deze dood na een tijd door de hitte van de mo...
 • pc start niet op door update
  de pc startte onlangs vanzelf op en voerde een update uit. De update geraakt niet verder dan 98% waardoor de pc niet meer opstart.
 • Scherm en scharnier vervangen
  Beste Kan u mij een prijs geven voor het vervangen van het scherm, alsook de scharnier van een HP Envy x360 Convertible Model 15-bp101nb ? ...
 • Vervangen scherm
  Scherm van IPhone X dient vervangen te worden.
 • OVERZETTEN OFFICE 365 OP ANDER ACCOUNT
  office 365 account overzetten op ander account ( ander domein)
 • Herstelling glas Smartphone J4plus
  Beste, graag had ik de prijs gekend om het glas van de Samsung J4plus te laten herstellen. Alvast bedankt Mvg, Evy B.
 • depanneren en herstellen+ opleiding aan huis
  Hallo, Graag krijg ik hulp om mijn Laptop Acer correcter te gebruiken, op te kuisen + instelling printer. Daarnaast ben ik ook op zoek naar ee...
 • geblokkeerde emailadressen
  Mac 2 jaar niet meer ge-updated, PDF en Documenten verwijderen, anti virus software of nieuwe PC (geen Mac dus)...wat is wijs? kan nu alleen mail...
 • Gsm scherm herstellen
  Gsm scherm is kapot, het gaat over een Samsung j4plus. Kunt u deze maken en wat is de prijs aub ? Mvg lindsay
 • Video Recovery
  Ik heb een SDkaart (micro) 128 Gb uit mijn Sony Videocamera die ik verkeerdelijk gefomatteerd heb terwijl er nog video's op stonden die ik nodig ...
 • Computer kan niet op wifi internet
  Internet verbinding
 • deksel deed 'kkrrrrákk', scherm nu zwart
  Korte vraag: is laptop nog te herstellen? en zo niet hoe wis ik mijn gegevens? Ook nog enkele vragen om andere Mac een beetje 'op te schonen' Met...
 • 1. Ontdek de jobs
  Krijg toegang tot duizenden jobs in jouw buurt.
 • 2. Bepaal zelf je prijs
  Stuur jouw offerte en kies jouw vraagprijs.
 • 3. Voer de job uit
  Sluit de job af en word snel betaald.
Zich inschrijven

Werk zoeken als informaticus in Galmaarden? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €7 460 bij
  Als dienstverlener kan je tot €7 460 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze informatici zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.96/5 door 66.735 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs informatica in Galmaarden

Vacature informatica Galmaarden, Vind een job als informaticus Galmaarden, Werken als informaticus Galmaarden, Werkaanbiedingen informaticus Galmaarden, Jobaanbiedingen in informatica Galmaarden, Informaticus gezocht Galmaarden,…

Meer weten

Andere jobs binnen de categorie vacature informatica in Galmaarden

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!