12 jobs voor babysitten in Lippelo

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot €6 390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature babysit in Lippelo

 • oppas op regelmatige basis
  Wij zijn op zoek naar een oppas waar we af en toe beroep op kunnen doen. Dit kan zowel 's avonds als overdag in een weekend. Hiermee willen we ons...
 • Aanvraag babysit
  Graag had ik een babysit voorzien op vrijdag 25 september
 • Voor vanavond te babysitten
  Je kan gewoon tv kijken, Liam is 2,5jaar maar slaapt dan al. Zal tot een uur of 1h zijn
 • Vaste babysit gezocht
  Vaste babysit gezocht voor kindje van 2.5jaar Tot 6november. Vroege/late werk.
 • OPPAS VOOR WESTIE 10 MAANDEN OUD
  NOG JONGE SPEELSE WESTIE DIE NOG NIET ALLEEN KAN BLIJVEN
 • Zeer dringend hulp gezocht voor maandag 24 augustus
  Beste allen, Ik ben op zoek naar iemand die deze maandag 24/08 om 17u mijn kindjes wil afhalen aan de kinderopvang en die erop wil letten tot i...
 • Mijn kinderen op school afhalen
  Ik zoek iemand om mijn kinderen, 2 kleuters Finn & Jule, met de auto op school af te halen en ze naar huis te brengen. Thuis kan je dan met ze spe...
 • Mijn kinderen op school afhalen
  Ik zoek iemand om 2 of 3 dagen per week (ma, di, do) onze 2 kleuters (3 en 5 jaar) op school af te halen en ze thuis op te vangen tot 18 à 18.30u....
 • naschoolse opvang
  Hallo, wij zijn vanaf september 2014 op zoek naar iemand die twee kindjes (3 en 5j) van school kan ophalen in Breendonk en bij ons thuis kan opvan...
 • Dagelijkse naschoolse kinderopvang
  2 jonge kindjes (2,5 en 1 jaar oud) ophalen na school en thuis warm eten maken, bad geven en pyama aandoen. Telkens van 16u tot ongeveer 19u
 • baby-sitting
  voor 3 kinderen van 6 jaar en 11 jaar
 • Nanny
  Kinderen van school en crèche halen, naar de winkel gaan, eten maken en kinderen klaarmaken voor bed tot ouders thuis zijn. (3 dagen per week)
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als babysit in Lippelo? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €6 390 bij
  Als dienstverlener kan je tot €6 390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze babysits zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.99/5 door 8.196 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs babysit in Lippelo

Vacature babysit Lippelo, Vind een job als babysiter Lippelo, Werken als babysit Lippelo, Babysitten Lippelo, Babysit gezocht Lippelo,…

Schrijf je gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature babysitter in Lippelo

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!