Persruimte

Ons verhaal, hoe we het aanpakken en onze mediakit

Ons verhaal

Waarom wachten op de hulp van een verre vriend als je kan rekenen op jouw getalenteerde buren? Dit is wat Ring Twice wil overbrengen. Wist je dat er in jouw buurt ontelbare talenten verscholen zitten? Denk aan handige klusjesmannen, betrouwbare babysitters, briljante piano lesgevers, ontelbare groene vingers en ongetwijfeld heel wat chef-kok’s die graag je smaakpapillen laten kennis maken met hun culinaire wereld. Dat zijn heel wat talenten, en die talenten verbinden wij graag met buren die hulp nodig hebben. Alvorens je het goed en wel beseft, staat je betrouwbare hulp voor je deur. Met Ring Twice zijn je redders in nood nooit ver uit de buurt. En wie weet, wordt je buur wel één van je beste vrienden!

Bij Ring Twice zijn we overtuigd van de kracht van een sterke en hechte buurt. En die kracht kan je terugvinden in het netwerk van de Ring Twice-dienstverleners. We streven ernaar buren zich bewust te maken van de helpende handen en uiteenlopende talenten rondom hun thuis. En ze in te schakelen wanneer ze hulp nodig hebben. Wil je graag meer weten over onze missie? Aarzel dan zeker niet ons een mailtje te sturen of even te telefoneren. We vinden het belangrijk je beter te leren kennen en je te tonen wat allemaal mogelijk is als je je naaste buren aanspreekt. Hopelijk horen we je snel?

Contactpersonen

Justine
Justine De Knoop
Communicatie
[email protected]
Vind ons hier
Cantersteen 12
1000 Brussel

Belgium
Be Central
Christophe
Christophe Kalbfleisch
Co-founder et COO

Van studentenproject tot het eerste goedgekeurde deeleconomieplatform in België. Ring Twice groeide in 11 jaar tijd uit van een slaapkamerbureau tot een team van 20 enthousiastelingen in een coworking in Brussel. Talent en goesting is de rode draad bij Ring Twice, niet alleen voor het team, maar ook voor onze dienstverleners.

[email protected]

Perskit

Logo’s
Logo’s
Alle variaties van ons logo en de daarbij bijhorende gebruiksaanwijzingen
Bekijk alles
Foto’s
Foto’s
Branded afbeeldingen en portretten die je kan gebruiken
Bekijk alles
Video
Video
Brand video van Ring Twice
Bekijk alles

Ze praten over ons, en dat is leuk!

  • VRT
  • De Standaard
  • De Tijd
  • Radio 2
  • Bruzz
  • HLN
Persartikels, tv-uitzendingen of radio-uitzendingen …
Vind hier alles terug.