manicure Sint-pieters-leeuw

Ontdek talentvolle manicure specialisten in Sint-pieters-leeuw

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie nagelstylisten in de buurt van Sint-pieters-leeuw

Manicure in Alle (5550) - Thilly
Thilly
Alle
Nieuw
Ik ben thuis begonnen met manicures te doen bij mijn moeder en vond dit zo leuk dat ik ook maar echt begon bij andere mensen! Ik zet zelf ook gellisch nagellak op handen en voeten.
Manicure in Schepdaal (1703) - Sophie
Sophie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schepdaal
Nieuw
Mijn droom is werkelijkheid geworden! Ikzelf hou me graag bezig met de nieuwste modetrends in de haar en schoonheidsindustrie. Door uitbreiding van de zaak bieden wij nieuwe behandelingen aan. Gelaatsverzorgingen Basic gelaatsverzorgingen Medical peelings Microneedling Bb-glow Wimper en wenkbrauwenstyliste Make-up Artist Hair en color artist Beauty and hairsalon CHIC 🧡
Manicure in Gaasbeek (1750) - Amalita
Amalita
Gaasbeek
Nieuw
+10jaar ervaring als schoonheidsspecialiste in bijberoep. Haar wassen, brushen, kleuren, stijlen, krullen,keratine behandeling, enzo... (alles exclusief knippen). Gel nagels. Microneedling. Huidverzorging. Manicure en pedicure.
Manicure in Gaasbeek (1750) - Stacy
Stacy
Gaasbeek
Nieuw
Ik zet acrylnagels bij mezelf en mensen uit de buurt. Altijd welkom bij mij in lennik. Ik kan ook altijd aan huis komen. Ik doe dit ondertussen al 1 jaar
Manicure in Oudenaken (1600) - Jill
Jill
Oudenaken
Nieuw
Wil je graag mooie gelnageltjes? Stuur me dan zeker een berichtje! Ik doe dit nu al 3 jaar als hobby en wil graag wat nieuwe klantjes. Wil je dus mooie nageltjes voor een prijselijke prijs? Aarzel dan zeker niet om me een berichtje te sturen. Aan huis komen is mogelijk!
Manicure in Lembeek (1502) - Camille
Camille
Lembeek
Nieuw
Ik heb mijn certificaat als nagelstyliste behaald en zou graag na mijn laatste jaar Business Support schoonheidsspecialiste met visagie gaan studeren!
Manicure in Ruisbroek (1601) - Amber
Amber
Ruisbroek
Nieuw
Jezelf ik de watten leggen is een must! Je lichaam zal je er dan ook dankbaar voor zijn! Manicure/pedicure. Het kent voor mij geen geheimen meer! Vragen? Neem contact op!
Manicure in Vorst (1190) - Paulien
Paulien
Vorst
Nieuw
Ik heb mijn diploma schoonheidsspecialist op zak maar momenteel werk ik niet in deze branche. Toch zou ik heel graag mensen willen helpen om eens te kunnen relaxen of om echt hulp te bieden indien iets zelf niet meer lukt. ( manicure, massage, gelaat, ontharing,..)
Manicure in Gaasbeek (1750) - Patricia
Patricia
Gaasbeek
Nieuw
Hallo, ik ben Patricia en doe manicure en pedicure aan huis. Geen kunstnagels of gellak. Geef maar een seintje en ik kom bij uw aan huis. Ik heb aromatherapie gestudeerd wat ik ook goed kan gebruiken in de voetverzorging.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel manicure specialisten in Sint-pieters-leeuw

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Populaire dienstaanvragen

manicure Sint-pieters-leeuw, french manicure Sint-pieters-leeuw, gelish nagels Sint-pieters-leeuw, nagelstyliste Sint-pieters-leeuw, nagelverzorging Sint-pieters-leeuw, pedicure Sint-pieters-leeuw,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan manicure in Sint-pieters-leeuw

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden