Koken is al jaren een passie. Zowel de 'Dagelijkste kost' als feestelijke gerechten passeren hier de revue. Daarnaast heb ik een opleiding 'Bakkerij en Banketbakkerij' gevolgd, dus patisserie, taarten, broden kennen voor mij geen geheimen!
Koken met Anne-Marie was voor ieder van ons een verrijking. Proficiat.
Luc, 5 maanden geleden
Gregory
Cours de cuisine pour 3 personnes
Gregory a été super! On a passé 1 moment convivial et savoureux. Je referai appel à lui sans hésiter
Camille, 10 maanden geleden
Juliette
cuisine de tous les jours
De les zelf was geweldig. Het enige minpunt is dat we specifiek vroegen naar een les voor dagelijks koken van bij ons en dat ze uiteindelijk enkel asiatisch aanbood, in tegenstelling tot haar profiel. Maar verder alles uitmuntend
Ring Twice, het eerste platform erkend door de overheid
Ontdek andere actieve kookleraars in Sint-katherina-lombeek
Nicolas
Dilbeek
Nieuw
Ik kook al 5 jaar bijna elke avond zelf dus heb toch wat ervaring. Mijn specialiteit is de Italiaanse keuken maar dit sluit niet uit dat ik geen ervaring heb in de andere culturen. Laat maar weten waarmee ik kan helpen!
Nihad
Denderleeuw
Nieuw
Ik kan heel goed koken ik kan iedereen wat bij leren
van o.a. de marokaanse keuken of de thaise ik vind
het heel leuk om te koken en iemand leren koken
Tim
Welle
Nieuw
Hallo
Mijn naam is Tim , 42 jaar
Van opleiding ben ik kok
In mijn huidig beroep kan ik niet meer koken , enkel thuis .
Wat is er nu leuker als wat eten en drinken bij toffe mensen
Hannah
Baardegem
Nieuw
Ik kook dagdagelijks voor mezelf, maar ook voor mijn cliënten. Ik ben al aan het experimenteren met eten sinds ik 12 jaar was, ik ben er voor opgeleid dat ik dingen samen doe en niet alles overneem maar dingen kan aanleren. Koken is iets wat ik ec...
Lien
Erembodegem
Nieuw
Hallo, zelf kook ik al van kind 12 jaar. Begonnen met koekjes maken en zo uitgegroeid naar desserts tot chocolademoeillieux. Ik heb dus al best veel ervaring desserts maar klassieke hoofdgerechten zijn ook mogelijk.
Pieter-jan
Asse
Nieuw
Ik geef demo's over vis fileren, hoe verse vis te herkennen, hoe vis panklaar maken en welke kooktechnieken er zijn om vissen klaar te maken.
Armand
Merchtem
Nieuw
Ik ben al 35 jaar actief in de keuken. zowel de klassieke als de moderne keuken heb ik onder de knie. Ook de middellandse zee keuken heeft weinig geheimen voor mij.
Claudia
Ninove
Nieuw
Ik heb door mijn studies al vroeg leren koken. De interesse in koken is blijven groeien.
Ik hou van uitdagingen in gerechten, maar ook de goede oude gerechten.
Mireille
Erembodegem
Nieuw
Mijn hobby is koken en bakken, ik heb daar al enige ervaring mee , begrijp je een recept niet of heb je problemen met het klaarmaken , neem gerust contact op.
Charlotte
Mazenzele
Nieuw
3 jaar opleiding Sommelier te Syntra Midden-Vlaanderen (Asse) & heel wat ervaring in het geven van wijnlessen voor vrienden-avonden, vrijgezellenfeest, …