Kerstboom kopen? Krijg ze geleverd aan huis!

Je moet de koude niet trotseren, je niet verplaatsen en de auto niet kuisen na een zoektocht naar jouw kerstboom. Ring Twice doet alles voor je: vanaf € 50 bestel je een Nordmann kerstboom, aan huis geleverd op een mooi voetstuk!

Nordmann kerstboom

 • Verliest geen naalden
 • Erg hittebestendig
 • Harmonieuze vorm
 • 100% Belgisch
 • Gemonteerd op een kruis

Kerstboomlevering aan huis

 • Gratis levering en plaatsing
 • Ruime keuze bezorgmomenten
 • 100% tevreden of omgewisseld
Ring Twice-levering met een kleine verrassing
levering kerstboom
In 2019 hebben 1.294 klanten de levering en de kwaliteit van de kerstbomen geëvalueerd: 4,9/5

Onze mooie kerstbomen hebben allemaal een eigenaar gevonden om Kerstmis te vieren dit jaar! Tot volgend jaar!

In 2019 hebben 1.294 klanten de levering en de kwaliteit van de kerstbomen geëvalueerd: 4,9/5
 • Thomas D.
  15/12/2019
  Uitstekend. Een aangename persoon die de boom kwam brengen, en die hem op de juiste plaats zette. En een hele mooie kerstboom! Dit is voor herhaling vatbaar.
 • Frans S.
  20/12/2019
  Super boom, perfecte levering, perfecte organisatie! Spijtig dat we jullie niet al veel langer kennen. Tot volgend jaar!
 • Lisa V.
  12/12/2019
  Heel vriendelijke mensen. De boom werd uitgepakt en goed rechtgezet. Heel fijne ervaring en voor herhaling vatbaar.
Hoe werkt het?
 • 1 Je kiest en bestelt op deze pagina de kerstboom die je wenst.
 • 2 Je kiest de dag van levering en het tijdstip.
 • 3 Onze geweldige leverancier plaatst jouw kerstboom bij jou thuis, op de plaatst waar je wenst.

Leveringen van kerstbomen

Onze dienstverleners leveren in de 19 gemeenten van Brussel en in de provincies Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Antwerpen en Oost-Vlaanderen.

Mogelijke leveringsdata:

 • - Zaterdag 5/12
 • - Zondag 6/12
 • - Zaterdag 12/12
 • - Zondag 13/12
 • - Dinsdag 15/12

Tevreden of omwisselen

Is er een probleem met jouw kerstboom? Laat het ons zo snel mogelijk weten. Ons team is steeds beschikbaar van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00 en op leveringsdagen van 08:30 tot 18:30 op 02/646.81.17.

Veilige betalingen

COVID-19 : Een Kerstboomlevering in alle veiligheid 😷

Tijdens deze gezondheidscrisis is het onze topprioriteit om jouw veiligheid en de veiligheid van onze dienstverleners te garanderen. Onze dienstverleners zijn geïnformeerd over de verschillende veiligheidsmaatregelen die in acht dienen genomen te worden tijdens de levering van jouw kerstboom.

  Tijdens de leveringen zullen volgende maatregelen te allen tijde gerespecteerd te worden:
 • De leveringen zijn contactloos.
 • De minimumafstand van 1,5 m dient altijd gerespecteerd te worden tussen jou en de dienstverlener.
 • De dienstverlener draagt een mondmasker en handschoenen.
 • We vragen jou eveneens om een masker te dragen tijdens de levering.
 • Vertoon je symptomen van het Covid-virus? Neem contact met ons team zodat we samen een oplossing zoeken voor de veilige levering van jouw kerstboom.

Onze dienstverleners zijn eveneens op de hoogte van deze regels en we voorzien hen van de nodige uitrusting (maskers, handschoenen) zodat de leveringen in overeenstemming met deze maatregelen uitgevoerd worden.

Je mag kiezen om jouw kerstboomlevering te beperken tot het afzetten van de kerstboom voor jouw deur. Of indien gewenst, en met de inachtneming van de hierboven vermelde maatregelen, kan de dienstverlener jouw kerstboom installeren bij jou thuis op de gewenst plek. Aarzel niet om bij jouw bestelling ons jouw voorkeur door te geven (leveringsinformatie) of bij de bezorging zelf.

Laten we voor elkaar zorgen! ❤️

Een echte Nordmann kerstboom kopen is ten voordele van Kom op tegen Kanker, aan huis geleverd door Ring Twice

Dit jaar zamelt Ring Twice tijdens de kerstperiode geld in voor Kom op tegen Kanker!

Dankzij onze financiële steun helpen wij Kom op tegen Kanker om verder kanker te vermijden, te bestrijden, en te verzachten.

Waarom ligt dit nauw aan ons hart?

Ondanks de wetenschappelijke vorderingen van de laatste jaren maakt kanker tot op heden nog te veel slachtoffers. Eén op drie kankerpatiënten overlijdt namelijk nog aan de ziekte.

Kom op tegen Kanker draagt bij aan betere behandelingen en hogere overlevingskansen voor mensen met kanker. Dat gebeurt vooral door te investeren in wetenschappelijk onderzoek maar ook door te zorgen ook voor een betere psychosociale zorg en levenskwaliteit voor wie met kanker wordt geconfronteerd. Want mensen met kanker hebben niet enkel nood aan medische verzorging, maar ook aan psychische, emotionele, sociale en soms financiële steun.

Ring Twice zorgt dit jaar voor de levering van jouw kerstboom aan huis. Voor elke kerstboom die verkocht wordt, doneert Ring Twice € 5 aan Kom op tegen Kanker. Zo dragen we allemaal ons steentje bij.

Waarom een echte Nordmann kerstboom kopen?

Het is niet zomaar dat de Nordmann kerstboom onmisbaar is geworden tijdens Kerstmis. Een Nordmann kerstboom kiezen, is kiezen voor een kerstboom van topkwaliteit. Esthetisch enorm mooi door haar perfecte kegelvorm en praktisch omdat ze geen naalden verliest.

Dankzij de prachtige vorm van de Nordmann kerstboom, is het gemakkelijk om de boom te versieren. De Nordmann spar is goed gevuld dankzij haar trage groei en de naalden hebben een intens groene kleur met glinsterende reflecties.

In tegenstelling tot andere kerstbomen, is de Nordmann erg hitteresistent en drogen de naalden op de boom zelf. Bovendien zijn de naalden van de kerstboom enorm zacht zodat kinderen zichzelf geen pijn kunnen doen. Dankzij deze twee kenmerken en het feit dat de kerstbomen juist voor levering gesneden worden, zijn ze vers en behouden ze hun naalden erg lang. Je kan dus extra lang van jouw kerstboom genieten!

Samenvattend, hier zijn de belangrijkste eigenschappen van jouw Nordmann kerstboom:

 • Perfecte kegelvorm
 • Regelmatige takken
 • Donkergroene kleur met glinsterende reflecties
 • Verliest geen naalden
 • Zachte naalden
 • Hittebestendig
 • Vers gesneden
 • Afkomstig uit de Belgische Ardennen
Nordmann kerstboom

Een Nordmann kerstboom geteeld in België

Waarom een kerstboom kopen bij Ring Twice? 100% van onze kerstbomen komen uit de Belgische Ardennen. Ons team is ter plaatse één voor één voor jou de mooiste, robuustste en volste kerstbomen gaan uitkiezen voor een geslaagde kerst! We bieden jou eersteklas Nordmann sparren aan, afkomstig uit België, vers gesneden juist voor de levering om jou onberispelijke versheid te garanderen! Wat wil je nog meer?

Selectie kerstboom in België

Jouw Nordmann geleverd aan huis tegen een kleine prijs

Ring Twice biedt jou Nordmann kerstbomen aan die tot 35% goedkoper zijn dan elders! Dit is mogelijk dankzij ons geweldig netwerk van dienstverleners die jouw kerstboom bij jou thuis leveren en plaatsen.

We kiezen zorgvuldig de echte Nordmann kerstbomen uit van topkwaliteit en verkopen ze online aan een zachte prijs. En bovendien leveren we al onze kerstbomen aan huis! Je moet de koude of de regen niet trotseren, en jouw auto blijft netjes. Meer nog, voor elke gekochte kerstboom gaat er € 5 naar Kom op tegen Kanker.

Een echte kerstboom kopen aan een kleine prijs? Dan moet je hier zijn!

Maat en prijs kerstboom
Kleine kerstboom 150 – 175 cm : € 50

Kleine kerstboom
150 – 175 cm : € 50

Bestellen
Middelgrote kerstboom 175 – 200 cm : € 65

Middelgrote kerstboom
175 – 200 cm : € 65

Bestellen
Grote kerstboom 200 – 250 cm : € 75

Grote kerstboom
200 – 250 cm : € 75

Bestellen
Wij bieden jou drie verschillende maten van kerstbomen aan. Wens je dit jaar een kleine kerstboom te kopen? Wij verkopen kleine kerstbomen tussen 1,5m en 1,75m. Of toch een grote kerstboom? We hebben ook kerstbomen van 1,75m tot 2m. Als je een extra grote kerstboom wenst, bieden we kerstbomen tussen 2m en 2,5m! Er is dus voor ieder wat wils! De maat van de kerstboom wordt berekend zonder de top. Dit wil zeggen vanaf het onderste uiteinde van de stam tot aan de hoogste kroon van de naalden wanneer deze wordt opgeheven.

Kerstbomen gemonteerd op een mooi kruis

Jouw echte kerstboom rust op een mooi houten kruis wat zijn elegantie verdubbeld door de mooie houtachtige tinten. Sober en discreet maar resistent, houdt het kruis jouw kerstboom stabiel en jouw geschenken warm voor kerstavond. Het kruis is een propere, stevige en lichte oplossing die jouw boom fris zal helpen houden voor kerstavond. De ideale oplossing voor een rechte boom voor jouw kerstfeest. Je kan aan de dienstverlener, die instaat voor de plaatsing van jouw kerstboom, vragen om het kruis te verwijderen, mocht je dit wensen. Het is omdat de meeste onder jullie een dennenboom wensen die op een kruis gemonteerd is, dat wij dit jaar dit gratis aanbieden. Dus... geniet ervan!

kerstboom op kruis

Kerstboom levering en plaatsing verzekerd door het Ring Twice-serviceplatform

Een kerstboom online kopen en het aan huis geleverd en geplaatst hebben? Dit kan allemaal dankzij Ring Twice! Alle kerstbomen worden gratis bij jou aan huis geleverd en geplaatst door Ring Twice, het online platform dat bestaat uit 22.000 dienstverleners over heel België.

Op ons platform, vraag je online om alle diensten die je wil: van klussen tot babysitten, van yogalessen tot verhuizen, het is jij die kiest! Binnen de categorie transport leveren, vervoeren en verhuizen we wat jij maar wenst: de onmisbare levering aan huis en plaatsing van jouw kerstboom is de perfecte gelegenheid om onze geweldige dienstverleners te ontmoeten. Voor ons is de dienst pas afgesloten wanneer jouw dennenboom geleverd en geplaatst is op de plek waar jij het wenst.

Het DNA van ons online platform is kwaliteitsvolle diensten in vertrouwen: dienstverleners ontmoet en identiteiten gevalideerd voor het comfort van onze gebruikers. Een kerstboom online kopen bij Ring Twice betekent kiezen voor een goedkope, lokale en snelle oplossing! Het platform is overal in België beschikbaar.

kerstboom levering Ring Twice

Kerst zou geen Kerst zijn zonder een kerstboom aan huis! Maar vanwaar komt de traditie om een echte kerstboom te kopen?

Kerstbomen kopen en kerstbomen versieren is al eeuwen oud. Wist je dat de eerste kerstboom in 1510 in Riga, Letland, werd geplaatst?
Kerstbomen bestaan wel al langer dan 1510. De Kelten deden het ons al voor. Zij hadden voor elke maand een boom, en de boom van de maand december was simpelweg een dennenboom. Ze vierden de winterzonnewende door een altijd groene boom of tak in huis te halen. Een symbool voor het eeuwige leven, ondanks de harde winters.

Maar vanwaar komt dan de traditie om een kerstboom te versieren? Kerstbomen versieren dateert waarschijnlijk van de 11e eeuw. Troubadours speelden scènes uit de Bijbel na, één van hen was de scène van het Paradijs. Ze gebruikten takken met rode appels als decor. De gelovigen brachten op hun beurt groene takken met rode appels in huis op 24 december, feestdag van Adam en Eva. Later werden die rode appels vervangen door kleurrijke kerstballen en feestelijke slingers.

Er bestaan allerlei verhalen over de oorsprong van de kerstboom. Eén ding is zeker: het is een traditie van Duitse origine. De eerste sporen van kerstbomen zijn terug te vinden in de Elzas in de 16e eeuw, waar inwoners hun huizen en straten versierden met de dennenboom. Ook weten we dat Hertogin Hélène de Mecklenbourg verantwoordelijk is voor de eerste versierde kerstboom in Frankrijk. En in het Verenigd Koninkrijk hebben ze deze traditie te danken aan Prins Albert van Saksen-Coburg en Gota, man van Koningin Victoria. Leuk weetje, zowel de hertogin als de prins zijn van Duitse origine!

Kortom, er zijn tal van verhalen over wie de kerstboom als eerste in huis heeft gehaald. Echte kerstbomen kopen en versieren is een ware traditie geworden in de hele wereld.
Ook in België zijn we met steeds meer die een Nordmann kerstboom kopen. Zo heeft de kerstbomenverkoop een groei gekend afgelopen twee jaar. In 2018 werden 3,2 miljoen kerstbomen gekweekt en verkocht. Niet alle echte kerstbomen blijven in België: zo’n 3 miljoen wordt naar het buitenland geëxporteerd.

Ook opmerkelijk is dat de Belg trouw blijft aan het kopen van een klassieke, natuurlijke kerstboom. De meest populaire kerstboom blijft de Nordmann kerstboom, goed voor 80 tot 85% van de verkoop.
J kan een echte Nordmann kerstboom online kopen bij Ring Twice. We hebben voor jou de mooiste kerstbomen gekozen en leveren de kerstbomen aan huis! Je hoeft er enkel van te genieten.

Populaire zoekopdrachten

Kerstboom aan huis aalst, kerstboom online kopen belgie, kerstboom kopen antwerpen, kerstboom kopen gent, kerstboom leveren aan huis aartselaar, kerstboom laten leveren etterbeek, kerstboom gent, kerstboom aan huis asse, kerstbomen leuven, kerstboom kopen sint-niklaas, kerstbomen kopen mechelen, kerstboom antwerpen, kerstboom kopen brussel, kerstboom leveren sint niklaas

Levering kerstbomen aan huis in België: kerstbomen te koop in Brussel, Waals-Brabant, Vlaams-Brabant, Antwerpen en Oost-Vlaanderen

De kerstboom levering kan plaatsvinden in de volgende gemeenten van provincie Antwerpen: 2000 Antwerpen, 2018 Antwerpen, 2020 Antwerpen, 2030 Antwerpen, 2040 Antwerpen, 2040 Berendrecht, 2040 Lillo, 2040 Zandvliet, 2050 Antwerpen, 2060 Antwerpen, 2070 Burcht, 2070 Zwijndrecht, 2100 Deurne, 2110 Wijnegem, 2140 Borgerhout, 2150 Borsbeek, 2160 Wommelgem, 2170 Merksem, 2180 Ekeren, 2530 Boechout, 2531 Vremde, 2540 Hove, 2547 Lint, 2550 Kontich, 2550 Waarloos, 2570 Duffel, 2600 Berchem, 2610 Wilrijk, 2620 Hemiksem, 2627 Schelle, 2630 Aartselaar, 2640 Mortsel, 2650 Edegem, 2660 Hoboken, 2800 Mechelen , 2800 Walem, 2801 Heffen, 2811 Hombeek, 2811 Leest, 2812 Muizen, 2820 Bonheiden, 2820 Rijmenam, 2830 Blaasveld, 2830 Heindonk, 2830 Tisselt, 2830 Willebroek , 2840 Reet, 2840 Rumst, 2840 Terhagen, 2845 Niel, 2850 Boom, 2860 Sint-Katelijne-Waver, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver, 2870 Breendonk, 2870 Liezele, 2870 Puurs, 2870 Ruisbroek, 2870 Puurs-Sint-Amands, 2880 Bornem, 2880 Hingene, 2880 Mariekerke, 2880 Weert, 2890 Lippelo, 2890 Oppuurs, 2890 Sint-Amands, 2900 Schoten, 2930 Brasschaat, 2950 Kapellen, 2960 Brecht, 2960 Sint-Job-In-'T-Goor, 2960 Sint-Lenaarts, 2970 ’S Gravenwezel, 2970 Schilde

De kerstboom levering kan plaatsvinden in de volgende gemeenten van Oost-Vlaanderen: 9000 Gent, 9030 Mariakerke, 9031 Drongen, 9032 Wondelgem, 9040 Sint-Amandsberg, 9041 Oostakker, 9042 Desteldonk, 9042 Sint-Kruis-Winkel, 9042 Mendonk, 9050 Gentbrugge, 9050 Ledeberg, 9051 Afsnee, 9051 Sint-Denijs-Westrem, 9052 Zwijnaarde, 9070 Heusden, 9070 Destelbergen, 9080 Zaffelare, 9080 Beervelde, 9080 Lochristi, 9080 Zeveneken, 9090 Melle, 9090 Gontrode, 9100 Sint-Niklaas, 9100 Nieuwkerken-Waas, 9111 Belsele, 9112 Sinaai-Waas, 9120 Beveren-Waas, 9120 Melsele, 9120 Vrasene, 9120 Kallo, 9120 Haasdonk, 9130 Kieldrecht, 9130 Doel, 9130 Kallo, 9130 Verrebroek, 9140 Tielrode, 9140 Steendorp, 9140 Elversele, 9140 Temse, 9150 Bazel, 9150 Rupelmonde, 9150 Kruibeke, 9160 Lokeren, 9160 Eksaarde, 9160 Daknam, 9170 Sint-Gillis-Waas, 9170 Sint-Pauwels, 9170 Meerdonk, 9170 De Klinge, 9200 Schoonaarde, 9200 Grembergen, 9200 Dendermonde, 9200 Mespelare, 9200 Appels, 9200 Oudegem, 9200 Baasrode, 9200 Sint-Gillis-Dendermonde, 9220 Moerzeke, 9220 Hamme, 9230 Massemen, 9230 Wetteren, 9230 Westrem, 9240 Zele, 9250 Waasmunster, 9255 Buggenhout, 9255 Opdorp, 9260 Wichelen, 9260 Serskamp, 9260 Schellebelle, 9270 Laarne, 9270 Kalken, 9280 Denderbelle, 9280 Wieze, 9280 Lebbeke, 9290 Berlare, 9290 Overmere, 9290 Uitbergen, 9300 Aalst, 9308 Gijzegem, 9308 Hofstade, 9310 Meldert, 9310 Herdersem, 9310 Moorsel, 9310 Baardegem, 9320 Erembodegem, 9320 Nieuwerkerken, 9340 Oordegem, 9340 Wanzele, 9340 Impe, 9340 Lede, 9340 Smetlede, 9420 Burst, 9420 Ottergem, 9420 Erpe-Mere, 9420 Vlekkem, 9420 Aaigem, 9420 Erpe, 9420 Erondegem, 9420 Bambrugge, 9420 Mere, 9450 Denderhoutem, 9450 Haaltert, 9450 Heldergem, 9451 Kerksken, 9470 Denderleeuw, 9472 Iddergem, 9473 Welle, 9820 Schelderode, 9820 Lemberge, 9820 Melsen, 9820 Bottelare, 9820 Munte, 9820 Merelbeke, 9830 Sint-Martens-Latem, 9831 Deurle, 9840 Zevergem, 9840 De Pinte

De kerstboom levering kan plaatsvinden in alle gemeenten van Brussel: 1000 Brussel-stad, 1020 Laken, 1030 Schaarbeek, 1040 Etterbeek, 1050 Elsene, 1060 Sint-Gillis, 1070 Anderlecht, 1080 Sint-Jans-Molenbeek, 1081 Koekelberg, 1082 Sint-Agatha-Berchem, 1083 Ganshoren, 1090 Jette, 1120 Neder-Over-Heembeek, 1130 Haren, 1140 Evere, 1150 Sint-Pieters-Woluwe, 1160 Oudergem, 1170 Watermaal-Bosvoorde, 1180 Ukkel, 1190 Vorst, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, 1210 St Josse-ten-Noode

De kerstboom levering kan plaatsvinden in de volgende gemeenten van Vlaams-Brabant: 1501 Buizingen, 1702 Groot-Bijgaarden, 1701 Itterbeek, 3050 Oud-Heverlee, 1840 Londerzeel, 1930 Nossegem, 1601 Ruisbroek, 1980 Zemst, 3001 Heverlee, 3140 Keerbergen, 1755 Gooik, 1790 Hekelgem, 1760 Roosdaal, 1600 Sint-Pieters-Leeuw, 1731 Zellik, 1800 Vilvoorde, 3020 Herent, 1500 Halle, 1755 Kester, 1502 Lembeek, 1820 Melsbroek, 1820 Steenokkerzeel, 1930 Zaventem, 1831 Diegem, 1742 Sint-Katherina-Lombeek, 1910 Kampenhout, 1755 Leerbeek, 3040 Ottenburg, 1750 Sint-Martens-Lennik, 1981 Hofstade, 3060 Korbeek-Dijle, 1880 Nieuwenrode, 1700 Sint-Martens-Bodegem, 1785 Hamme, 3040 Sint-Agatha-Rode, 3051 Sint-Joris-Weert, 1730 Kobbegem, 3040 Loonbeek, 1830 Machelen, 1600 Oudenaken, 1703 Schepdaal, 1740 Ternat, 3070 Kortenberg, 1700 Sint-Ulriks-Kapelle, 1853 Strombeek-Bever, 3020 Veltem-Beisem, 1982 Weerde, 1761 Borchtlombeek, 1785 Brussegem, 1630 Linkebeek, 1820 Perk, 3060 Bertem, 1700 Dilbeek, 1750 Gaasbeek, 3053 Haasrode, 1760 Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, 1760 Pamel, 3040 Huldenberg, 1910 Berg, 1760 Strijtem, 1652 Alsemberg, 3078 Everberg, 1750 Sint-Kwintens-Lennik, 1790 Teralfene, 1780 Wemmel, 1910 Buken, 3071 Erps-Kwerps, 3000 Leuven, 1790 Affligem, 1730 Bekkerzeel, 1730 Mollem, 1910 Nederokkerzeel, 1640 Rhode-Saint-Genèse, 1741 Wambeek, 1620 Drogenbos, 1653 Dworp, 1560 Hoeilaart, 3010 Kessel Lo, 1731 Relegem, 1600 Sint-Laureins-Berchem, 1970 Wezembeek-Oppem, 1852 Beigem, 3052 Blanden, 3080 Duisburg, 1980 Eppegem, 1654 Huizingen, 3061 Leefdaal, 1750 Lennik, 1860 Meise, 3080 Tervuren, 3080 Vossem, 1861 Wolvertem, 1745 Opwijk, 1982 Elewijt, 1950 Kraainem, 1651 Lot, 1755 Oetingen, 1840 Steenhuffel, 1602 Vlezenbeek, 1730 Asse, 1650 Beersel, 1790 Essene, 1770 Liedekerke, 3012 Wilsele, 1880 Ramsdonk, 3054 Vaalbeek, 3018 Wijgmaal, 3078 Meerbeek, 3040 Neerijse, 1785 Merchtem, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, 3020 Winksele, 1850 Grimbergen, 1880 Kapelle-Op-Den-Bos, 1851 Humbeek, 1840 Malderen, 3090 Overijse, 1800 Peutie, 1745 Mazenzele, 1933 Sterrebeek

De kerstboom levering kan plaatsvinden in de volgende gemeenten van Waals-Brabant: 1420 Braine-L'Alleud, 1490 Court-Saint-Etienne, 1310 Terhulpen, 1348 Louvain-La-Neuve, 1402 Thines, 1390 Nethen, 1480 Clabecq, 1380 Maransart, 1440 Wauthier-Braine, 1440 Braine-Le-Château, 1380 Lasne, 1340 Ottignies, 1410 Waterloo, 1390 Bossut-Gottechain, 1332 Genval, 1342 Limelette, 1330 Rixensart, 1480 Saintes, 1400 Nivelles, 1470 Bousval, 1421 Ophain-Bois-Seigneur-Isaac, 1380 Couture-Saint-Germain, 1341 Céroux-Mousty, 1390 Grez-Doiceau, 1472 Vieux-Genappe, 1474 Ways, 1380 Lasne-Chapelle-Saint-Lambert, 1325 Chaumont-Gistoux, 1325 Corroy-Le-Grand, 1428 Lillois-Witterzée, 1480 Oisquercq, 1380 Plancenoit, 1476 Houtain-Le-Val, 1390 Biez, 1325 Longueville, 1325 Bonlez, 1340 Ottignies-Louvain-La-Neuve, 1460 Virginal-Samme, 1300 Wavre, 1404 Bornival, 1461 Haut-Ittre, 1300 Limal, 1471 Loupoigne, 1401 Baulers, 1470 Baisy-Thy, 1325 Dion-Valmont, 1380 Ohain, 1480 Tubize, 1473 Glabais, 1400 Monstreux, 1470 Genappe, 1460 Ittre, 1390 Archennes, 1301 Bierges, 1331 Rosières, 1457 Tourinnes-Saint-Lambert, 1457 Walhain-Saint-Paul, 1457 Nil-Saint-Vincent-Saint-Martin, 1457 Walhain, 1450 Chastre-Villeroux-Blanmont, 1450 Gentinnes, 1450 Cortil-Noirmont, 1450 Chastre, 1450 Saint-Géry, 1495 Tilly, 1495 Marbais, 1495 Mellery, 1495 Sart-Dames-Avelines, 1495 Villers-La-Ville