33 jobs om bijles wiskunde te geven in Heverlee

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: bijles wiskunde geven in Heverlee

 • ondersteunede bijles wiskunde voor 1e middelbaar
  Voor mijn dochter die in het eerste middelbaar zit, zoek ik een uurtje (of soms twee) per week bijles wiskunde om haar een beetje te ondersteunen.
 • Bijles wiskunde 'vergelijkingen' in vierde middelbaar wetenschappen
  Graag zo snel mogelijk zodat Fien goed voorbereid aan haar controletoets kan beginnen.
 • Bijles Wiskunde en Natuurwetenschappen
  Mijn zoon zit in de derde graad ASO Humane Wetenschappen. Hij doet aan zelfstudie en legt zijn examens af aan de examencommissie. Hij moet nog 2 e...
 • Wiskunde middelbare
  Beste, Ik ben op zoek naar iemand die bijles wilt geven. Mijn dochter gaat naar 6 leer jaar en problemen met wiskunde. Dank u vriendelijk.
 • Wiskunde 6de leerjaar
  Ik ben op zoek naar iemand die bijles wilt geven. Mijn dochter gaat naar 6 leer jaar en problemen met wiskunde. Dank u vriendelijk. T.
 • Bijlessen
  Mijn zoon zit in het 1ste middelbaar Latijn-Grieks. Door zijn ADD lukt het niet om geconsentreerd te blijven, waardoor hij een achterstand ontwikk...
 • Bijles wiskunde 5e jr techniek-wetenschappen
  Hallo, ik zoek iemand die bijles wiskunde kan geven aan onze zoon die in het 5e jaar techniek-wetenschappen zit. Eventueel ook chemie en fysica-...
 • Toelatingsexamen Geneeskunde wiskunde
  Ik zoek bijles wiskunde voor het ingangsexamen van geneeskunde.
 • Bijles Analyse 1 Ba ir-architect KULeuven
  Ik ben student 1ste bachelor ir-architect en zoek een repetitor voor het vak Analyse. Het profiel van Stijn M. spreekt mij aan.
 • Bijles wiskunde vierde middelbaar
  Vierde middelbaar Grieks-Latijn, maar moeite met wiskunde. Het is nog niet dramatisch, maar bij de meeste toetsen met de hakken over de sloot.
 • wiskunde
  opvolgen wiskunde 6 moderne talen wetenschappen
 • Nederlands, Duits, Frans
  interesse om bijles en vooral opvolgen van de taalvakken 6 moderne talen wetenschappen
 • Bijles tot het einde van het schooljaar (4de middelbaar & 3de leerjaar)
  Graag bijles voor 2 kinderen, 15 en 9 jaar. Indien nodig tot het einde van het schooljaar. - 15-jarige: bijles wiskunde, fysica en chemie (Latijn...
 • Bijles wiskunde
  De les wordt liefst thuis gegeven, maar vanwege corona kan online ook. Voor een jongen van 14, die economie volgt met 4 uur wiskunde.
 • Bijles wiskunde 4de middelbaar
  Beste, Onze dochter heeft moeite met het vak wiskunde. Ze zit in het vierde middelbaar in het Sint Pieterscollege in Leuven ( Humane wet.). I...
 • Computernetwerken 2, 1e jaar UCLL
  Door Corona is over dit vak geen les gegeven. Is er iemand die dit vak zelf heeft afgelegd en goed begrijpt. Enkel mensen die dit vak zelf hebben ...
 • Bijles wiskunde
  Lagere school 3e en 5e leerjaar beëindigd. Graag les op ons adres voor 2 meisjes tijdens de zomervakantie
 • Bijles wiskunde
  Dringend gezocht: bijles wiskunde voor mijn zoon 3de middelbaar tso. Bijles bij de leraar of bij mijn ouders in Heverlee. Mvg Tanja C.
 • Analyse 1ste bachelor burgerlijk ingenieur
  Nu Een Heel specifieke vraag over analyse 1ste bachelor burgerlijk ingenieur; daarna waarschijnlijk meer vragen op het gebied van wiskunde.
 • Bijles wiskunde
  Mijn zoon Steven zit in het 6e middelbaar wiskunde - wetenschappen en had 32,5 % op zijn examen nu met kerst. Hij is ook niet meer gemotiveerd v...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als leerkracht wiskunde in Heverlee? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan je tot € 6.390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze bijlesgevers wiskunde zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.93/5 door 13.552 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs bijles wiskunde geven in Heverlee

Bijles wiskunde geven Heverlee, Vind een job als bijlesgever wiskunde Heverlee, Werken als bijlesgever wiskunde Heverlee, Werkaanbiedingen bijlesgever wiskunde Heverlee, Jobaanbiedingen bijles wiskunde geven Heverlee, Bijlesgever wiskunde gezocht Heverlee,…

Schrijf je gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!