16 jobs om bijles te geven in Zulzeke

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: bijles geven in Zulzeke

 • Bijles wiskunde derde graad
  Wiskunde Vijfde jaar 6 u wiskunde per week op school
 • bijles voor 2 kinderen
  Beste Langs deze weg zoek ik iemand die mijn kinderen bijles kan geven na school kinderen 8j en 11j dringend te Ronse Mvg Gunter B.
 • Bijles wiskunde
  Graag bijles wiskunde ( niet online !) voor 6 de middelbaar, richting wetenschappen/ wiskunde 6 uur. Liefst bij leerkracht thuis of bij ons thuis.
 • Bijles wiskunde en eventueel ook fysica
  Graag bijles wiskunde en eventueel ook fysica, voor leerlinge uit 6 wetenschappen/wiskunde 6.
 • bijles wiskunde
  Student handelswetenschappen ugent zoekt dringend bijles wiskunde ( niveau hoger onderwijs ) bijles thuis
 • Bijles
  De les moet thuis gegeven worden Het niveau is 6. Middelbaar
 • Studiebegeleiding voor 17jarige
  Ik ben eigenlijk meer op zoek naar een studiebegeleider voor mijn zoon van 17j. Hij zit in het 5de TLO en is behoorlijk schoolmoe omdat het allema...
 • Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde, Bijles fysica
  Beste, Mijn dochter Tine zit in haar laatse jaar LO maar heeft moeilijkheden met Fysica en wiskunde, zou het nog mogelijk zijn om extra uren le...
 • Bijles analytische chemie
  Ik zoek een privéleerkracht die me bijlessen analytische chemie zou kunnen geven (= Hoger onderwijs). Zouden de lessen online verlopen of fysiek?
 • Bijles wiskunde voor hoogsensitieve meid
  Mijn dochter is hoogsensitief en heeft vermoedelijk dyscalculie. Ik zoek iemand die zich kan inleven in haar situatie, begrip heeft voor haar uni...
 • bijles statistiek 2 ugent
  graag bijles statistiek 2, voor werkstudent schakelprogramma klinische psychologie, ugent, kan in gent, oudenaarde of ronse doorgaan tijdens de we...
 • Bijles latijn 1e middelbaar
  Graag bijles voor een eerste jaars leerling latijn
 • Bijles complexe getallen
  Ik ben bezig aan mij eerste jaar bachelor industrieel ingenieur en zou graag wat bijles krijgen over het hoofdstuk complexe getallen van wiskunde.
 • thuisles
  ik zoek een leraar om deeltijds thuisonderwijs te geven aan mijn zoon 10 jaar oud (lager onderwijs)
 • Bijles latijn in Ronse (9600)
  Graag had ik iemand gevonden die tijdens de Krokusvakantie (en eventueel) erna per dag een 2-tal uur bijles kan geven aan een student uit de midde...
 • Bijles in Elsegem (9790)
  mijn dochter zit door omstandigheden ( overlijden van moeder) met een achterstand. Haar laatste resultaten zijn dan ook onrustwekkend. Graag zou i...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als bijlesgever in Zulzeke? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan je tot € 6.390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze bijlesgevers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.94/5 door 15.584 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs bijles geven in Zulzeke

Bijles geven Zulzeke, Vind een job als bijlesgever Zulzeke, Werken als bijlesgever Zulzeke, Werkaanbiedingen bijlesgever Zulzeke, Jobaanbiedingen bijles geven Zulzeke, Bijlesgever gezocht Zulzeke,…

Schrijf je gratis in

Andere jobs binnen de categorie vacature bijles geven in Zulzeke

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!