13 jobs om bijles Engels te geven in Zoerle-parwijs

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot €6 390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: bijles Engels geven in Zoerle-parwijs

 • Master opdracht
  Mastervak : onderwijskunde Taal: Engels Hulp: tekst nalezen en opmerkingen geven. Online hulp
 • lesopnames Engels
  Online hulp bij lesopnames die in het ENG zijn. de leerstof naar het NL vertalen.
 • Hulp vertalen lesopnames
  Wat? Lesopnames in het Engels vertalen naar het Nederlands Vak: onderwijsverandering Competenties: geduldig persoon en zeer goed in het Engels ...
 • Hulp bij een taak (voorbereidingspaper) onderwijs
  Hulp bij een taak (voorbereidingspaper) over onderwijsverandering niveau : master Onderwijsagogiek inhoudelijke hulp kritische bijles coach ...
 • Hulp bij een taak niveau Master Agogische wetenschappen
  Ik zoek iemand die me kan helpen bij een taak in het Engels. Ik wil iemand die kritisch is en goed is in het Engels. Online hulp
 • bijles Engels
  bijles engels beginnende volwassene (64 jaar ) frequentie af te spreken
 • beginnende taalles engels
  beginnende taalles engels voor volwassen , (64 jaar )
 • Bijles
  Ik doe momenteel examencomissie voor het 3de graad in economie moderne talen. Ik zou graag bijles willen voor taal vakken.
 • Bijles ENGELS voor 13-jarige
  Hallo, mijn zoon Mattis is 13j en gaat naar het buitengewoon onderwijs. (hij heeft ADHD/ASS) Hij zit nu in het 2de en de leraar Engels heeft al ...
 • Engels bijles nodig
  Ik ben Anastasia en ik ben 16 jaar. Ik zit in  het 4de middelbaar Economie. Ik heb heel wat moeilijkheden met Engels. Ik zou heel graag het taal l...
 • Bijles Engels
  Ik zit in het 5de middelbaar in de Regina Pacis in Tielt en volg de richting Marketing en Ondernemen. Engels vindt ik een moeilijk vak en ook mo...
 • Bijles Engels
  Ik ben laatstejaarsstudent Informaticabeheer en heb nood aan het beter spreken en begrijpen van Engels om eventueel verder te studeren richting IT...
 • Bijles Engels in Houtvenne (2235)
  Zou graag alles van af de eerste les willen herhalen want was er niet zo goed mee weg. En moet dit schooljaar echt slagen voor Engels.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als bijlesgever Engels in Zoerle-parwijs? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €6 390 bij
  Als dienstverlener kan je tot €6 390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze bijlesgevers engels zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.94/5 door 11.176 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs bijles Engels geven in Zoerle-parwijs

Bijles Engels geven in Zoerle-parwijs, Job als bijlesgever Engels in Zoerle-parwijs, Bijles Engels geven in Zoerle-parwijs als bijverdienste, Werkaanbiedingen bijlesgever Engels Zoerle-parwijs, Jobaanbiedingen bijles Engels geven Zoerle-parwijs, Bijlesgever Engels gezocht Zoerle-parwijs,…

Schrijf je gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature bijles Engels geven in Zoerle-parwijs

Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!