13 jobs om bijles economie te geven in Borsbeek

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot €7 170 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: bijles economie geven in Borsbeek

 • Bijles economie 5EM
  Graag eenmalige bijles economie thuis 5de jaar economie-moderne talen (over boekhouden en grafieken) op zondag 18 juni 23 rond 12u (1 of 2 uurtjes)
 • Bijles gezocht
  Beste, Mijn zoon zoekt bijlessen voor economie 'micro/macro) en bedrijfsbeleid. Hij volgt ASO economie/moderne talen. Tijdstip zaterdagmi...
 • Bijles Economie
  Graag bijles economie leerling 3 middelbaar
 • bijles economie vijde
  Graag asap bijles wegens examens in december. 1 bijles is normaal voldoende. Graag thuis. Niveau 5 economie talen Sint Gabriël college
 • Bijles economie en boekhouden
  Hi Liesebeth Ik zag op je profiel dat je bijlessen geeft voor economie en boekhouden. Ik ben dit jaar begonnen aan mijn schakeljaar handelswete...
 • Bijles boekhouden en economie
  Hi Annelies Ik zag op je profiel dat je bijlessen geeft voor economie en boekhouden. Ik ben dit jaar begonnen aan mijn schakeljaar handelsweten...
 • Bijles economie
  Ik zoek iemand die mij bijles economie kan geven. Ik zit momenteel in mijn eerste jaar hogeschool in de richting vastgoed.
 • Bijles Economie
  Ik studeer vastgoed aan de hogeschool. Ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen met het vak economie.
 • Bijles bedrijfseconomie
  Ik zit in mijn 2e jaar accountancy fiscaliteit aan KdG. Dit vak kreeg ik in mijn eerste jaar en neem ik sindsdien mee. Het lukt me niet om op mijn...
 • TSO Handel 5de jaar
  Zoon is in januari 2021 overgeschakeld van ASO wetenschappen naar ASO economie talen. Nu moet hij na 6 maanden overschakelen naar TSO handel. Hij...
 • Bijles wiskunde en economie
  Hallo ik ben Lindcey, Ik zit in 4 Handel en ik ben opzoek naar iemand die mij bijles kan geven 1x per week.
 • Micro macro
  5aso economie, (micro macro) Graag een vrouwelijke docent. En Zo snel mogelijk voor december!
 • Bijles economie in Hove (2540)
  Geachte, Ik ben op zoek naar een leerkracht economie/boekhouding voor mijn zoon Renaud ( 3 de humaniora bedrijfsbeheer, Sint-Jozef , Kontich )....
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken als leerkracht economie in Borsbeek? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot €7 170 bij
  Als dienstverlener kan je tot €7 170 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze bijlesgevers economie zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.9/5 door 5.136 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs bijles economie geven in Borsbeek

Bijles economie geven Borsbeek, Vind een job als bijlesgever economie Borsbeek, Werken als bijlesgever economie Borsbeek, Werkaanbiedingen bijlesgever economie Borsbeek, Jobaanbiedingen bijles economie geven Borsbeek, Bijlesgever economie gezocht Borsbeek,…

Schrijf je gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!