tennisles Berchem

Hulp voor tennisles in Berchem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tennisleraars in de buurt van Berchem

Tennisles in Berchem (2600) - Bart
Bart
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ben Bart ...vanaf m’n 7 jaar getennist,ben nu 44 jaar,heb 19 jaar competitie gespeeld op hoog niveau..heb cursus gehad van Steve Martens(Belgische coach)wil tennisles gaan geven aan beginnende tennissers of al basis...per 2 of alleen,zodat je veel leert en niet enkel ballen raapt..heb al m’n materiaal dus kan direct beginnen...uurloon zit tussen de 20a 30€/u..Bart
Tennisles in Mortsel (2640) - Tamas
Tamas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Wil je jouw tennis techniek verbeteren? Of met lessen beginnen ? Ik ben tennis trainer bij Fit tennis in Berchem Ik heb ervaring op allen niveaus ,ik ben gepassioneerd en ik breng positieve energie op de tennisveld.
Tennisles in Koningshooikt (2500) - Oona
Oona Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Koningshooikt
Nieuw
Antwerps kampioen criterium, tweemaal Belgisch kampioen criterium. Meerdere keren met dames 2 kampioen van België interclub. Hoogste klassement jaren 90 B0. Energiek, flexibel, ik werk graag met kids, ben sociaal en deskundig. Bij mij fun en focus. Volwassenen meer dan welkom. Seizoen 22 volzet. Inschrijvingen 2023 vanaf oktober terug open!
Tennisles in Edegem (2650) - Milan
Milan
Edegem
Nieuw
Ik houd van sport, en ben ervan overtuigd dat iedereen van sport kan houden. Maar het is een proces waarbij alles draait rond mindset. Ik ben van een niet-loper naar een marathonloper gegaan. Van een lange, smalle anti-fitnesser naar een 10 kg zwaardere gymliefhebber. Ik help u graag mee genieten van sport waardoor, ongeacht uw doelen, de resultaten zullen volgen. Let's do this together!
Tennisles in Zwijndrecht (2070) - Mohammed
Mohammed
Zwijndrecht
Nieuw
Ik doe al jaren sport naast mijn studie en werk, ik vind het heel leuk en belangrijk om altijd in beweging te blijven en gezond te leven. Ik heb ( Thaiboksen ,voetballen, zwemmen en fitnessen )gedaan. Ik ga heel graag joggen en fietsen en ik ga nog altijd 4-5 keer per week naar de fitness. Ik vind ook heel leuk om mensen in beweging te zien en hun helpen met de ervaring en de kennis die ik heb!
Tennisles in Antwerpen (2000) - Milla
Milla
Antwerpen
Nieuw
Ik heb zelf jaren ervaring in tennis en heb vele jaren les gevolgd. Ik speel nu op competitieniveau. Door deze ervaring kan ik goed zien wat een speler nog moet verbeteren aan z’n slagen en wat er misloopt. Verder ben ik een erg rustig persoon die graag mensen helpt, ik kan op een rustige en duidelijke manier uitleggen wat er misloopt en hoe we eraan kunnen werken.
Tennisles in Antwerpen (2018) - Mert
Mert
Antwerpen
Nieuw
Tennis is mijn passie en ik speel al van kleins af aan tennis. Je kan bij mij terecht als je wil beginnen met tennis, maar ook als je al een goede basis hebt.
Tennisles in Schoten (2900) - Toon
Toon
Schoten
Nieuw
Atm ben ik cursus aan het volgen om personal trainer te worden. Ik speel Tennis al bijna heel mijn leven en heb op het moment 75 punten als klassement. Eerder gespecialiseerd in Dubbel. Als u opzoek bent naar een trainer/coach/motivator in opleiding nog wel. Contact me
Tennisles in Kontich (2550) - Laura
Laura
Kontich
Nieuw
Met 16 jaar tenniservaring op de teller en een diploma als leerkracht ben ik de ideale kandidaat om tennisles te geven. Dit heb ik ook reeds bewezen bij Tennis Voor Kids VZW.
Tennisles in Hoboken (2660) - Yasmine
Yasmine
Hoboken
Nieuw
Ik geef tenniskampen aan kinderen van 3-6 jaar ook zal je me elke zaterdag vinden in de sporthal om tennislessen te geven. Ik heb zelf 10 jaar tennis gespeeld en nu combineer ik mijn liefde voor de sport en de kinderen.
Tennisles in Schoten (2900) - Bob
Bob
Schoten
Nieuw
Ik heb ongeveer 5 jaar fervente tenniservaring en wil heel graag mensen les geven. Ik speel vaak met vrienden die internationale tenniservaring hebben en heb de kneepjes van hen geleerd. Met al het materiaal ter beschikking kan ik tennisles op maat geven. Van beginner tot gevorderd.
Tennisles in Schelle (2627) - Novita
Novita
Schelle
Nieuw
Vroeger heb ik een les van tennis gedaan. Thuis hier doe ik soms met mijn man maar precies dat is niet voor hem. Ik kan ook wat yoga for beginners of oudere.
Tennisles in Borgerhout (2140) - Alexander
Alexander
Borgerhout
Nieuw
Ik speel al sinds mijn 4 jaar tennis, heb heel mijn leven ook competitief gespeeld, ook internationaal. Ik geef al 2 jaar les, eerst op David Lloyd in Edegem en dan op De Valk in Rijkevorsel.
Tennisles in Borgerhout (2140) - Gael
Gael
Borgerhout
Nieuw
Ik heb zelf al een palmares van sporten achter de rug. Voetbal , tennis, zwemmen , gevechtssporten ( thaiboksen, karate , judo ) Ook in competitie gedraaid. Techniek , schema's en coaching/motavatie zijn mijn troeven. Sportieve groeten, Gaël
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tennisles Berchem: geëvalueerd met 5.0 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé tennisles Berchem, privé leraar tennis Berchem, tennislessen Berchem, tennisles volwassenen Berchem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere tennisleraars vinden in de regio van Berchem

De laatste aanvragen in de categorie tennisles in Berchem

tennis initiatie dochter 13 jaar - Prive tennisles - Tennisleraar of student tennisleraar
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden