Betrouwbare hulp vinden is moeilijk. Ring Twice maakt het jou gemakkelijk.

Een loodgieter nodig of op zoek naar een wekelijkse yogales?
Kies een plan dat het beste bij jou past en krijg onbeperkt toegang tot onze talentvolle community!

Ontdek onze verschillende tariefplannen

Maandelijks
14,99 /maand
Driemaandelijks
35,99 /trim
of € 11,99 /maand
Jaarlijks
89,99 /jaar
of € 7,49 /maand
Zet jouw plan stop wanneer jij het wenst

Maak tijd voor wat echt telt

Onbeperkte toegang
100% legaal
Verzekerde diensten
120 categorieën
Eenvoudig online betaling
Klantendienst per mail of tel
Tevreden of terugbetaald

Veelgestelde vragen

Het tariefplan houdt in dat je onbeperkt beroep kan doen op de diensten van de dienstverleners (particulieren en zelfstandigen) bij jou in de buurt, binnen 120 categorieën en dat tegen een juiste prijs. Het zorgt er eveneens voor dat de diensten gedekt zijn door de verzekering en uitgevoerd worden in alle legaliteit. Het werk wordt aangegeven en de betaling verloopt online en veilig.

Ja. Het tariefplan is een betaling aan Ring Twice. Dankzij jouw tariefplan, krijg je onbeperkt toegang tot onze community van talentvolle en betrouwbare dienstverleners (zowel particulieren als zelfstandigen) binnen 120 verschillende categorieën.

De maandelijkse en driemaandelijkse tariefplannen kunnen met kredietkaart betaald worden (Visa, Mastercard of American Express). De jaarlijks tariefplannen kunnen zowel met kredietkaart, Bancontact of overschrijving gekozen worden.

Als je graag jouw gekozen tariefplan wenst te wijzigen, kan je dit via jouw account onder “mijn tariefplan” doen en jouw plan upgraden. Zo kan je bijvoorbeeld jouw lopende maandelijks plan omzetten naar een driemaandelijks of jaarlijks plan. Zodra jouw huidig tariefplan afloopt, wordt het nieuwe plan automatisch opgestart.

De tariefplannen bij Ring Twice hebben een automatische verlenging. Je kan jouw gekozen tariefplan elk moment stopzetten, via jouw account onder het tabblad “mijn tariefplan”. Hier kan je de verlenging van jouw plan deactiveren. Jouw plan blijft wel actief tot het einde van de gekozen periode, maar zal niet verlengd worden. Er zijn geen opzegkosten of een vastgelegde minimumtermijn.

Het nemen van een tariefplan geeft jou onbeperkt toegang tot onze community van dienstverleners. Je kan dus onbeperkt diensten aanvragen. Als een dienst niet zou worden uitgevoerd, zoeken wij steeds eerst naar een oplossing alvorens het tariefplan terug te betalen.

Meer dan 420.000 uur werd al bespaard, om te doen wat echt telt.

“ Voor slechts € 7,5 per maand, kan ik het hele jaar door beroep doen op mijn wekelijkse huishoudhulp, maar ook op onze tuinman. En vaak very last minute, kan ik de allerliefste kinderoppas vinden :) Ring Twice heeft echt alles wat je zoekt. ”
Mieke
Mieke
Lokeren
“ Ik was dringend op zoek naar een schilder die mijn nieuw appartement een nieuwe laag verf kon geven. Via Ring Twice, heb ik een zeer bekwame schilder gevonden, en dat voor €15… De schilder kon de volgende dag al beginnen! Zeer snel, zeer betrouwbaar! ”
Pieter
Pieter
Brussel
“ Na een ongeluk kon ik helaas niet meer met mijn hond gaan wandelen. Een vriendin vertelde me over Ring Twice en ik vond er een zeer sympathieke dame, die op slechts enkele minuten van bij mij woont! Sindsdien ben ik grote fan van Ring Twice. ”
Monique
Monique
Lochristi
“ Meerdere keren beroep gedaan op diensten van Ring Twice en steeds 100% tevreden over de ganse lijn van de dienstverlening en de kandidaat-uitvoerder. En dat voor bijna geen geld! ”
Marcel
Marcel
Boom
“ Ring Twice is voor het mij het ideale platform om hulp te zoeken voor allerhande klussen die thuis moeten gebeuren. Je kiest zelf hoe lang je lid blijft in functie van je wat je nodig hebt. Zo kreeg ik reeds naai-, tuin- en pc hulp. ”
Annie
Annie
Gent
“ Ik ben heel tevreden over alle Ring Twice klussers die bij mij gewerkt hebben. Omdat er altijd iets te doen is bij mij thuis, heb ik gekozen voor het jaarlijks plan: zo kan ik altijd beroep doen op een klusser! Top voor iemand zoals ik die niet kan klussen en twee linkerhanden heeft. :) ”
Els
Els
Brussel
“ Ring Twice is echt een top site, ik heb al meerdere keren beroep gedaan op mensen en verschillende services en tot nu toe altijd tevreden geweest... De flexibiliteit die ze aanbieden past het beste bij de levensstijl van mijn gezin en ik! Heel mooi platform. ”
Caroline
Caroline
Aalst
Vind jij het antwoord op jouw vraag niet terug?