Betrouwbare hulp vinden is moeilijk. Ring Twice maakt het jou gemakkelijk.

Kies een formule die het beste bij jou past: Ring Twice+ voor een onbeperkte toegang tot onze talentvolle community.
Standaardformule voor eenmalige diensten.

Ontdek de Ring Twice+ formules

Driemaandelijks
39,99 /trim
of € 13,33 /maand
chooseplan
Jaarlijks
99,99 /jaar
of € 8,33 /maand
chooseplan
Zet jouw plan stop wanneer jij het wenst

Maak tijd voor wat echt telt

Onbeperkte toegang
Verzekerde diensten
120 categorieën
Eenvoudig online betaling
Klantendienst per telefoon
Tevreden of terugbetaald

Ontdek de Standaardformule

Met de Standaardformule kan je eenmalig beroep doen op verschillende dienstverleners en zo Ring Twice ontdekken. Met deze formule betaal je voor elke uitgevoerde dienst 20% beheerskosten.

Veelgestelde vragen

Met Ring Twice+kan je beroep doen op de talenten van de dienstverleners uit jouw omgeving, uit meer dan 120 verschillende categorieën, zonder beheerskosten te betalen per dienst. Het geeft je toegang tot telefonische klantenondersteuning en exclusieve Ring Twice+ voordelen.

De Standaardformule laat je toe om af en toe beroep te doen op één dienstverlener en zo kennis te maken met de Ring Twice diensten. Als je voor deze formule kiest, zijn er beheerskosten van 20% op het totaalbedrag van elke uitgevoerde dienst.

Ring Twice selecteert en ondersteunt duizenden dienstverleners om de kwaliteit van de dienstverlening te garanderen. We streven ernaar om ons platform voortdurend te verbeteren en de beste klantenondersteuning aan te bieden. Met Ring Twice kan je diensten binnen een legaal kader laten uitvoeren, zijn de diensten gedekt door een verzekering en zijn de betalingen beveiligd.

De prijs van de formule die je kiest, is niet inbegrepen in het voorstel van de dienstverlener. Met de Standaardformule zal er 20% in rekening gebracht worden bij de betaling van de uitgevoerde dienst (na uitvoering). Wanneer je de Ring Twice+ formule kiest, betaal je enkel die formule op dat moment. Dus voordat je de gewenste dienstverlener selecteert. Er zijn nadien geen bijkomende beheerskosten die in rekening gebracht worden bij de betaling van de uitgevoerde diensten.

Wil je graag beroep doen op verschillende dienstverleners of op terugkerende basis met dienstverleners samenwerken? Kies dan voor de Ring Twice+ formule! Gaat het daarentegen over een eenmalige dienst, kan je kiezen voor de Standaardformule en betaal je een beheerskosten per dienst.

Om de automatische verlenging te annuleren van de Ring Twice+ formule, kan je eenvoudigweg via je Ring Twice account onder het tabblad ‘mijn formule’ de verlenging stop zetten. Er zijn geen opzegkosten. Je kan je formule gebruiken tot de vervaldatum. Nadien kan je altijd de formule van je keuze opnieuw activeren.

Meer dan 420.000 uur werd al bespaard, om te doen wat echt telt.

“ Voor slechts € 7,5 per maand, kan ik het hele jaar door beroep doen op mijn wekelijkse huishoudhulp, maar ook op onze tuinman. En vaak very last minute, kan ik de allerliefste kinderoppas vinden :) Ring Twice heeft echt alles wat je zoekt. ”
Mieke
Mieke
Lokeren
“ Ik was dringend op zoek naar een schilder die mijn nieuw appartement een nieuwe laag verf kon geven. Via Ring Twice, heb ik een zeer bekwame schilder gevonden, en dat voor €15… De schilder kon de volgende dag al beginnen! Zeer snel, zeer betrouwbaar! ”
Pieter
Pieter
Brussel
“ Na een ongeluk kon ik helaas niet meer met mijn hond gaan wandelen. Een vriendin vertelde me over Ring Twice en ik vond er een zeer sympathieke dame, die op slechts enkele minuten van bij mij woont! Sindsdien ben ik grote fan van Ring Twice. ”
Monique
Monique
Lochristi
“ Meerdere keren beroep gedaan op diensten van Ring Twice en steeds 100% tevreden over de ganse lijn van de dienstverlening en de kandidaat-uitvoerder. En dat voor bijna geen geld! ”
Marcel
Marcel
Boom
“ Ring Twice is voor het mij het ideale platform om hulp te zoeken voor allerhande klussen die thuis moeten gebeuren. Je kiest zelf hoe lang je lid blijft in functie van je wat je nodig hebt. Zo kreeg ik reeds naai-, tuin- en pc hulp. ”
Annie
Annie
Gent
“ Ik ben heel tevreden over alle Ring Twice klussers die bij mij gewerkt hebben. Omdat er altijd iets te doen is bij mij thuis, heb ik gekozen voor het jaarlijks plan: zo kan ik altijd beroep doen op een klusser! Top voor iemand zoals ik die niet kan klussen en twee linkerhanden heeft. :) ”
Els
Els
Brussel
“ Ring Twice is echt een top site, ik heb al meerdere keren beroep gedaan op mensen en verschillende services en tot nu toe altijd tevreden geweest... De flexibiliteit die ze aanbieden past het beste bij de levensstijl van mijn gezin en ik! Heel mooi platform. ”
Caroline
Caroline
Aalst
Vind jij het antwoord op jouw vraag niet terug?