Over mij
Hallo, mijn naam is Michiel, 34 jaar en papa van 2 kids. Graag wil ik u helpen door allerlei kleine tot middelgrote klussen uit te voeren, denk maar aan: - assembleren van meubels, kasten, tuinconstructies,.. - allerlei zaken ophangen aan muur/plafond - vervangen lampen/armaturen - tuinafval/rommel afvoeren naar recyclagepark - gazon maaien, kleine snoeiwerken in de tuin -...
Nieuw
De klinge (9170)
Evaluaties
5 /5
Gemiddelde evaluatie door 3 klanten
1 klant
heeft al meerdere keren opnieuw een beroep gedaan op Michiel
 • Apothekerskast in elkaar zetten keuken (2)
  Michiel is een nauwkeurige werker en is een prima handige harry topie bedankt voor de service Marco en Sonja van Reijen
  Sonja V.
  06/06/2023
 • Demontage van hoogslaper en bureau
  Super vriendelijke man, demontage verliep zeer vlot en alles netjes opgeladen voor het containerpark. Heeft ook nog een nieuwe klink op de deur geplaatst en die van de voordeur terug vastgezet. Top service !!!
  Heidi H.
  23/05/2023
 • Afval naar containerpark
  Werkt correct en snel, bedankt Michiel!
  Alia B.
  03/01/2023
Hoe kan ik jou van dienst zijn?
 • Tuinman
  Gras maaien , Haag snoeien , Bladeren oprapen , Dakgoot schoonmaken , Andere
  "U bent niet in staat zelf in uw tuin te werken of hebt onvoldoende tijd hiervoor? Volgende kleine tuinwerken kan ik voor u uitvoeren: gazon maaien - klein snoeiwerk - afvoeren tuinafval naar het recyclagepark -..."
 • Verhuis
  Auto , Aanhangwagen
  Ik beschik over een grote stationwagen en een aanhangwagen. Hiermee help ik u graag voor tal van verhuis- of transport opdrachten. U heeft uw zolder opgeruimd en wil graag iemand die voor u alle rommel wegbrengt naar het recyclagepark? U wil graag een meubelstuk of enkele spullen verhuizen? Neem gerust contact op, ik help u met plezier.
 • Levering
  Auto , Aanhangwagen
  U vertrekt op vakantie en wil zonder zorgen op de luchthaven aankomen? Dankzij mijn grote stationwagen kan ik tot max. 4 personen vervoeren. In de ruime koffer kunnen 3 à 4 grote reiskoffers. Vaste prijs wordt vooraf overeengekomen ahv de gekozen luchthaven en ophaal locatie. Ook eenmalige 'taxi' ritten of het afhalen van (grote) aangekochte goederen kan ik voor u uitvoeren.
 • Schrijnwerker
  Kleine schrijnwerken die een echte vakman / schrijnwerker niet de moeite waard acht om voor langs te komen, kan ik voor u uitvoeren. Ik werk graag met hout en heb wel wat werkmateriaal in huis. Ik bouwde onlangs nog een volledig houten speelhuis in de tuin voor de kids.
 • Klusjesman
  U kan op mijn hulp rekenen voor heel wat uiteenlopende klusjes in en rond uw woning: - (ikea) kasten/meubels assembleren - zaken ophangen aan muur/plafond - lampen/armaturen vervangen - tuinconstructies assembleren - allerlei (nood)herstellingen uitvoeren - ... 3 jaar ervaring als klusjesman op scholen. Omschrijf uw klus en ik zeg u in alle eerlijkheid of ik u kan helpen of niet.