Over mij
Hallo ik ben Ishak, afgestudeerd in de elektromechanica. Elektriciteit is mij niet onbekend. Kleine klusjes iets grotere klusjes. Ook elektrische schema’s. Tot snel!
Deurne (2100)
Evaluaties
5 /5
Gemiddelde evaluatie door 4 klanten
Kon heel snel langskomen en heeft meegedacht over een oplossing. Werken perfect uitgevoerd!
Joke E.
15/08/2024
Heel sympathieke, vriendelijke man die de juiste uitleg geeft wat het probleem zou zijn of is en het ook direct aanpakt. Ik zou hem zeker aanbevelen aan iedereen en in de toekomst hem terug raadplegen. Super tevreden van.
Sandy V.
12/08/2024
Ishak is super vriendelijk en professioneel en heeft mijn probleem heel snel opgelost! Hij dacht ook mee na over welke wandverlichting het best zou zijn en deed het nodige opzoekingswerk hiervoor. Nogmaals bedankt!
Elisabeth H.
19/07/2024
Super vriendelijk en stelt de juiste probleemdiagnose om het te kunnen herstellen. Snelle en vlotte communicatie!
Ricky D.
18/07/2024
Hoe kan ik jou van dienst zijn?
  • Levering
    Auto
    Kennis van huishoudelijke elektrische installatie, keurder geweest. Kleine klusjes alsook reparatie en oplossend denken.
  • Elektricien
    Keurder elektriciteit geweest en ervaring in het plaatsen van kabels en bekabelen van woningen als probleem oplossend denken en fouten uit installaties halen.
  • Huishoudelektro reparateur
    Reparaties van wasmachines droogkasten of ook uitmeten van de keukengerei en eventueel stukken bestellen om deze te repareren.