Over mij
Hey, ik ben Armin Ik ben in het dagelijks leven een elektricien en allround technieker voor Bpost. Na mijn uren wil ik graag wat bijklussen. Ik beschik over de nodige diplomas en ervaring voor elektriciteit, sanitair, CV, tegelen, schilder en lakwerken, gyprocwerken. Ik beschik over mijn eigen camionette en kan over heel limburg projecten realiseren.
Maasmechelen (3630)
Evaluaties
5 /5
Gemiddelde evaluatie door 2 klanten
Plaatsen ophangtoilet
Goede afwerking. Vriendelijke persoon
Annie C.
28/08/2024
Spiegel ophangen en Ikea kast met MDF afwerken
Alsof je familielid je uit de nood komt helpen, zo comfortabel! Heel bekwaam, super vriendelijk en efficiënt. Wij raden Armin dubbel en dik aan!
Isabella G.
21/06/2024
Hoe kan ik jou van dienst zijn?
  • Tuinman
    Gras maaien
    Heb zelf ervaring als tuinman! Als allround technieker bij bpost hoort er ook groenbeheer bij. Gras maaien, onkruid verwijderen, haag bijsnoeien van gebouwen bij de post. Met de kennis en ervaring met de nodige machines en materiaal kan elke taak worden uitgevoerd. Dat alles wordt netjes uitgevoerd en wordt alles meegenomen aan het einde van de dag.
  • Schilder
    Als schilder is het voor mij natuurlijk het eindresulaat belangrijk. Het materiaal waarmee ik werk is de spuitpistool wagnerpro 350 wat voor een perfect eindresultaat zorgt zowel muurverf als lakverf. In sommige situaties kan men enkel met de kwast en roller het werk afwerken wat precisie vraagt. De omgeving mooi afdekken en stofvrij maken zorgt voor een verzorgde uitstraling
  • Elektricien
    Momenteel als elektricien bij bpost zoek ik problemen op het net en vervang ik waar nodig. Van lampen tot schakelaars en zelfs stopcontacten. Nieuwe aansluitingen plaatsen of zelfs huidige vergroten of annuleren waar nodig.
  • Loodgieter
    Leidingen plaatsen of vervangen heb ik ervaring mee. Zelfs als het nodig is om een verstopping te verhelpen heb ik ervaring in. Keuken en badkamerkranen aansluiten of vervangen kan ik ook. Het juiste materiaal en kennis zorgt voor om lekken en andere problemen in de toekomst te kunnen vermijden
  • Klusjesman
    Als een handige harry zelf te zijn heb ik bij mijn eigen huis alles zelf monteert en bij andere mensen ook. Van volledige keukens (kasten, sanitair, elek). Zelfs volledige livings, slaapkamers en opslagruimtes helemaal zelf opgebouwd. Dankzij de juiste machines en kennis kan elk project tot een goed einde geraken.