Over mij
Hallo, ik ben Philippe en ben 29 jaar. Mijn primaire job is machinebouw hierdoor heb ik kennis van koeltechniek, lassen(mig, tig, autogeen) basis elektriciteit, basis verwarming, herstellen van apparaten. In mijn vrije tijd sleutel ik ook graag aan vanalles en nog wat. Dit kan huishoudapparatuur tot het sleutelen aan auto's zijn.
Nieuw
Diepenbeek (3590)
Evaluaties
5 /5
Gemiddelde evaluatie door 2 klanten
 • Lamp ophangen
  Snelle respons, vriendelijk en kundig. Dik tevreden. Onze lamp hangt weer😊
  Eef V.
  11/09/2023
 • Afwasmachine draait niet meer
  Goede service.
  Jytte D.
  29/08/2023
Hoe kan ik jou van dienst zijn?
 • Elektricien
  Stopcontact vervangen, Lampen hangen/vervangen, fouten zoeken. Ik ben niet de snelste, maar kwaliteit staat voorop bij mij
 • Huishoudelektro reparateur
  Al van jongs af aan ben ik mezelf beginnen leren alles zelf te herstellen, ik dacht waarom moet altijd alles meteen weggegooid en nieuw gekocht! Naderhand bleek dat in de wegwerpwereld waar we inleven toch nog veel dingen kunnen hersteld worden die nog jaren meegaan. U mag me alles aanbieden en dan bekijk ik of het de moeite waard is om te herstellen.
 • Klusjesman
  IKEA kasten helpen in elkaar steken, allerhande herstellingen, kleine laswerken zowel constructie als leidingen, lampen vervangen, kranen vervangen, huishoudapparatuur, band met een nagel in kan ik een stop in steken. Lamp van een auto vervangen.