Over mij
Hoi ik ben Sofie. Al vroeg werd duidelijk dat zorgen voor anderen en contact met mensen me op het lijf geschreven was. Ik werk ontzettend graag met mensen en de wens om voor anderen echt iets te betekenen, blijft hangen. Ik ben integer, warm, enthousiast, gedreven, toegewijd en leergierig. Hoogtijd voor jouw innerlijke reis? Via helende massages, Knuffeltherapie en Life Coaching help ik je graag!
Nazareth (9810)
Evaluaties
5 /5
Gemiddelde evaluatie door 3 klanten
 • Lichaamsmassage
  Top
  Jean F.
 • Massage
  Fantastische massage, 100 % ontspannen!
  Dominik V.
 • Relaxmassage
  Zeer goede massage,ik kan het voor iedereen aanraden.
  Kurt D.
Hoe kan ik jou van dienst zijn?
 • Persoonlijke assistentie
  Soms is het leven een uitdaging. Het is fijn om iemand naast je te hebben zodat je er niet helemaal alleen voor staat. Gezien worden, gehoord voelen, praten lucht op! Ik ben een luisterend oor en een stevige schouder wanneer je die nodig hebt. Graag ben ik iemand die positief kan bijdragen aan jouw verwerkingsproces & persoonlijke groei via emotionele, geestelijke en lichamelijke ondersteuning.
 • Ontspanning
  Massage
  Als massagetherapeut stimuleer & versterk ik jouw lichaam op 2 niveaus nl lichamelijk (bloedcirculatie verbetert en het lymfesysteem wordt positief beïnvloed) en geestelijk (via de tastzin werkt de massage positief op het zenuwstelsel). Tijdens een massage worden blokkades ook opgegeven en kan energie weer vrij gaan stromen. I'm ready to spoil your body!