Over mij
Hey, ik ben Lars. Sinds jaren ben ik zelfstandige met specialiteit in allerlei schilderwerken, Gyproc plaatsen, interieurwerken... kortom een handige Harry met een uitgebreid arsenaal aan professioneel materiaal. Kleine of grote klussen stel ze aan mij voor en wie weet horen we elkaar snel.
Sint-amandsberg (9040)
Evaluaties
4.5 /5
Gemiddelde evaluatie door 10 klanten
1 klant
heeft al meerdere keren opnieuw een beroep gedaan op Lars
Correct, stipt & vlotte communicatie
Dries H.
28/08/2024
Zeer goede opfrissing van badkamer met herstel barsten, voegen en verf. Goede afspraken, snel gewerkt, proper achter gelaten.
Hilde W.
26/08/2024
Correcte en professionele vakman met oog voor detail.
Sofie E.
08/08/2024
Lars heeft snel en goed werk geleverd! Liet ook alles heel netjes achter. Correcte communicatie.
Joke C.
12/07/2024
Goeie communicatie, correcte service. Er was een mix up gebeurd met het soort silicone, maar Lars is het nog eens komen herstellen. Top dus!
Mike V.
09/07/2024
Lars heeft zijn werk goed gedaan.
Sabine W.
09/06/2024
Stipt. Vlotte communicatie en mooi werk.
Dries H.
08/06/2024
Lars heeft hier mooi werk verricht op mijn koertje thuis. En ik kan in de toekomst nog op hem rekenen indien nodig.
Steven V.
08/06/2024
Op tijd, betrouwbaar. Wel iets gebroken wat vermeden had kunnen worden.
Béatrice C.
10/03/2024
Goed en netjes gewerkt.
Annelies D.
Hoe kan ik jou van dienst zijn?
  • Schrijnwerker
    Als je van nauwkeurige en zorgvuldige afwerking houdt ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb de nodige know-how van allerlei klussen in combinatie met uiterst professioneel materiaal.
  • Verhuis
    Auto , Camionette
    Voor mijn job als zelfstandige beschik ik over een Fiat Talento waarmee ik heel wat kan verhuizen. Als decorbouwer is goederen transporteren een dagelijks onderdeel van de job. Dus als je meubels of andere zaken met de grootste zorgvuldigheid wil verhuizen ben je bij mij aan het juiste adres.
  • Levering
    Camionette
    Voor mijn werk als zelfstandige beschik ik over een Fiat Talento waarmee ik allerhande dingen kan verhuizen of leveren. Ik help u met plezier, met vriendelijke groeten Lars.
  • Schilder
    Als je bij je schilderwerken graag alles tot in de kleine details afgewerkt ziet dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ook voor allerhande klusjes en kleine verbouwingen beschik ik over de nodige know-how in combinatie met professioneel materiaal.
  • Klusjesman
    Na ettelijke jaren als zelfstandige waarbij ik de meest uiteenlopende opdrachten kreeg, heb ik ondertussen de nodige know-how in combinatie met uiterst professioneel materiaal om allerlei klusjes tot een perfect einde te brengen.