Over mij
Ben juist afgestudeerd als hondentrainer en hondencoach. Ben heel graag met dieren bezig. Binnen kort 29juli start ik met mijn eigen zaak. Wat hou mijn bedrijfje in is met honden wandelen, trainen, coachen en petsiter zijn. Ben ervaring op aan het doen om zelf met honden te gaan wandelen. De hond van mijn ouders train ik. Om zo te zien wat ik in de lessen kan steken.
Steenokkerzeel (1820)
Evaluaties
5 /5
Gemiddelde evaluatie door 8 klanten
Super tevreden. Veel foto's en filmpjes gekregen doorheen de week. Alles was volgens afspraak gedaan en de poezen waren ook gelukkig.
Ruben V.
06/09/2024
Heel correcte communicatie, alles goed verlopen. Anke heeft onze American Stafford prima verzorgd. Een aanrader
Tom R.
19/04/2024
Prima oppas van onze kat en hond !
Christine S.
19/03/2024
Anke was fantastisch met de honden. Elke dag een lange wandeling en zeer lief en attent met beiden. Onze 2 schatten missen haar al sinds we terug zijn. Aanrader!
Werner P.
19/03/2024
Super kunnen rekenen op Anke! Altijd op afspraak, goede communicatie over de afspraken, foto's en feedback na elke wandeling. Anke heeft een groot hart voor de honden -en dat voelen ze- en weet hoe met hen om te gaan.
Lieve M.
18/03/2024
Wij zijn super blij met Anke, ze is correct, lief en stipt. Ons hondje was helemaal op haar gemak en dat geeft ons ook gewoon een goed gevoel. Wij gaan zeker nog beroep op haar doen, super tevreden!
Kim G.
09/03/2024
Anke zal eerlijk aangeven of ze de taak aankan. Vlot in de omgang en stipt. (Eén ervaring tot op heden).
Patrick V.
Prima service. Anke voert correct uit wat gevraagd werd. 👍
Franciscus G.
Hoe kan ik jou van dienst zijn?
  • Wandelen met de hond
    Mijn ouders hebben nu Shiba una. Waar ik ook mee naar de hondenschool ga. Broeger hadden ze altijd boxers en die kunnen al goed trekken. Dus een grote of een kleine hond maakt echt niet uit.
  • Oppas bij eigenaar
    Honden , Katten
    Ben heel graag met dieren bezig. Het belangrijkste dat dier gelukkig en een echte vakantie gevoel heeft terwijl de baasjes op vakantie zijn.
  • Huisbezoek
    Honden , Katten
    Doe dit al een tijdje met verschillende honden. En niks is beter dan een goede wandeling. Als het te warm is worden sommige wandelingen in gekort maar wordt de volgende keer goed gemaakt.
  • Fotograaf
    Heb opleiding fotografie gevolgd. Heb verschillende feesten al gefotografeerd. Ik zal altijd mijn afspraken na komen . Ben vaste fotograaf op de honden school .
  • Traiteur
    Ik ben iemand die graag in de keuken staan . En graag de wensen van de klant laat uitkomen. Er wordt op voor hand geproefd zo dat het eten niet de mist kan gaan op het feest.