Gebruiksvoorwaarden

Bijgewerkte Gebruiksvoorwaarden

Geldig vanaf: 11/03/2019 (de “Effectieve Datum”)

Gelieve te noteren dat uw Ring Twice Abonnement automatisch vernieuwd zal worden bij het verstrijken van uw Ring Twice Abonnementsperiode (zoals hieronder gedefinieerd in sectie 5.2.2 van de Algemene voorwaarden voor Dienstaanvragers), onder dezelfde voorwaarden en voor dezelfde duur, tenzij u uw Ring Twice Abonnement opzegt voor de vervaldag. Alle informatie met betrekking tot uw Ring Twice Abonnement is beschikbaar in de “Ring Twice+ formule” sectie in uw profiel. U kunt de verlenging van uw Ring Twice Abonnement (zoals hieronder gedefinieerd in sectie 5.2.2 van de Algemene voorwaarden voor Dienstaanvragers) vroegtijdig op gelijk welk ogenblik kosteloos opzeggen en zonder inachtneming van een opzegtermijn.

Welkom op Ring Twice! Door het gebruik van onze site en de middelen die erin worden vermeld of ter beschikking gesteld, aanvaardt u onderstaande voorwaarden en ook de basisprincipes van Ring Twice waar via hyperlinks wordt naar verwezen. U vindt hieronder de voorwaarden met betrekking tot de Bescherming van de persoonlijke levenssfeer (Privacy Verklaring), de reglementering inzake cookies en de wettelijke bepalingen.

We verwijzen u ook naar de Algemene voorwaarden voor Dienstaanvragers, die van toepassing zijn op wie een dienst aanvraagt op de website van Ring Twice.

En tot slot zijn er de Algemene voorwaarden voor de Dienstverleners die van toepassing zijn op wie zich op Ring Twice inschrijft om een dienst te verlenen en dus dienstaanvragen beantwoordt die op het platform verschijnen.

Ring Twice is de exclusieve eigendom van Ring Twice N.V., Rue Cloquet 19, 1420 Eigenbrakel, België, BTW BE 0503 832 450.