11 jobs in zorg in Waarloos

 • Geen vast contract, werk wanneer je wil
 • Kies vrij jouw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature zorg in Waarloos

 • Massage
  Hallo , Bij wij kan ik op regelmatige basis terecht voor een massage? Grts
 • Graag een afspraak voor 3 feesten waarvan 2 huwelijken
  Ik had graag een afspraak willen maken voor het feestelijk bruchen van mijn haar voor zaterdag 7 mei en bruchen en gedeeltelijk opsteken op 21 mei...
 • gelnagels
  Goedemidag Lore, Mijn naam is Chantal A. Ik zoek iemand om mijn nagels (gelnagels) bij mij thuis te doen. Ik ging al enkele malen bij een nag...
 • Wekelijkse was en brush van mijn haar
  Ben 80-plusser en heb een lichte beroerte gehad, waardoor ik mijn haar niet makkelijk meer zelf kan wassen en brushen. Ik zoek dus een kapster die...
 • koppelmassage
  wij zoeken als koppel een volledige relaxmassage te ondergaan
 • bijknippen van mijn pruik
  Beste kapper, omdat ik in een chemo traject zit is mijn eigen haar eraf sinds zaterdagavond. De pruik die ik heb gekocht (een hele mooie van natu...
 • Wij zieken een personal trainer die aan huis komt
  Wij zoeken een personal trainer voor onze dochter, die na een zwaar ongeval terug wil sporten
 • Kapper/kapster aan huis gezocht regio Kontich
  Hallo, Ik ben op zoek naar een kapper/kapster die aan huis komt regio Kontich. Hoeft niet noodzakelijk aan huis. Liefst wel regio Kontich. Alva...
 • Massage voor mijn vrouw
  Graag massage voor mijn vrouw, en eventueel ook voor mij....wel een top massage en gegeven door een andere vrouw....geen MAN ! Massage kan bij on...
 • Duo massage
  Massage aan huis voor het masseren van een koppel, moet niet gezamelijk, maar na elkaar
 • Massage
  Hallo , Bij wie kan ik terecht voor een ontspannende massage? Regio Antwerpen en OVl . Grts Rony
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die jou interesseren. De beschikbare jobs krijg je toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies jouw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang jouw vergoeding rechtstreeks op jouw bankrekening.
Schrijf je in

Werk zoeken in de zorg in Waarloos? Kies voor flexibiliteit!

 • Je werkt wanneer het voor jou uitkomt
  Je bepaalt zelf met welke frequentie je graag wenst te werken. Je solliciteert voor de jobs die je interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • Je kiest vrij jouw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, jij bent degene die jouw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor je je diensten aanbiedt bepaalt.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan je tot € 6.390 bijverdienen per jaar. Je werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien Ring Twice de diensten die je uitvoert, voor je aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via Ring Twice als zelfstandige laat je toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor jouw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden Ring Twice aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en Ring Twice houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat Ring Twice alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van Ring Twice geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via Ring Twice kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat Ring Twice zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. Ring Twice is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van Ring Twice altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van Ring Twice is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via Ring Twice te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze zorgverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.96/5 door 16.786 klanten

Populaire zoekopdrachten: werken in de zorg in Waarloos

Werken in de zorg Waarloos, Vacatures zorg Waarloos, Vacature zorgsector Waarloos, Werken in de zorgsector Waarloos, Werken als zorg Waarloos, Werkaanbiedingen zorg Waarloos, Zorgverlener gezocht Waarloos,…

Schrijf je gratis in
Doe zoals onze 36.000 dienstverleners!
Sluit je gratis aan
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!